طرز تهیه پای گیلاس خیلی راحت است و بعد از خوردن آن متوجه میشوید که تهیه این پای گیلاس خانگی واقعاً ارزشش را داشته است. همانطور که میدانید انواع پای وجود دارد که با تغییر فصلها نوع میوهها در تهیه پای نیز تغییر میکند. با فرا رسیدن فصلهای سرد در تهیه پای از میوههایی مانند سیب، بلوبری و هلو استفاده میکنیم. اما با فرا رسیدن تابستان و فصل گیلاس، یکی از بهترین گزینهها برای تهیه پای، پای گیلاس است.
طرز تهیه پای گیلاس
در طرز تهیه پای گیلاس به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
مواد لازم
- 6 فنحان گیلاس شیرین
- 1 قاشق غذاخوری آب لیمو
- 3/4 فنجان شکر، اگر گیلاستان ترش باشد از یک فنجان شکر استفاده کنید.
- 5 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- نصف قاشق چایخوری دارچین
- 1 قاشق غذاخوری کره بدون نمک
- 2 عدد کراست پای آماده (میتوانید خودتان نیز تهیه کنید)
- 1 عدد تخممرغ
- 1 قاشق غذاخوری شیر یا آب
- 1 قاشق غذاخوری شکر درشت
دستور تهیه
در طرز تهیه پای گیلاس باید کراست پای را آماده کنید یا از کراست آماده پای استفاده کنید.
- ابتدا کراست پای را به شکل یک دایره به قطر 13 سانتیمتر رول کنید و خوب داخل قالب پای پهن کنید.
- در یک کاسه کوچک، 3/4 شکر، 5 قاشق غذاخوری آرد ذرت و نصف قاشق چایخوری دارچین را با هم مخلوط کنید و روی گیلاسها بریزید.
- در این مرحله از طرز تهیه پای گیلاس، گیلاسها را روی کراست بریزید.
- کراست دوم را هم روی سطح کار رول کنید و به صورت لایه لایه ببرید و هر لایه را به شکل دلخواه روی گیلاسها بگذارید.
- 1 عدد تخممرغ و 1 قاشق غذاخوری شیر یا آب را با هم مخلوط کنید و مخلوط تخممرغ را روی کراست بزنید. 1 قاشق شکر درشت را هم روی خمیر بپاشد. پای گیلاس را در طبقه وسط فر به مدت 25 دقیقه با دمای 425 درجه فارنهایت بپزید.
- سپس یک فویل یا کاغذ روغنی زیر پای قرار دهید و دمای حرارت را تا 350 درجه فارنهایت کاهس دهید و اجازه دهید پای گیلاس به مدت 30 تا 35 دقیقه دیگر بپزد.
https://natashaskitchen.com/classic-cherry-pie-recipe/