طرز تهیه سالاد پاستا یونانی یکی از بهترین سالادهایی است که حتماً باید درست کنید. این سالاد بسیار ساده است و برای یک شام سبک یکی از بهترین گزینههایی است که میتوانید انتخاب کنید. همچنین این سالاد آنقدر خوشمزه است که هم میتوانید بهصورت سرد و یا گرم میل کنید.
طرز تهیه سالاد پاستا یونانی
در طرز تهیه سالاد پاستا یونانی به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
مواد لازم
- 8 اونس پاستای پروانهای
- نصف یک عدد خیار خرد شده
- 1 عدد فلفل دلمهای سبز خرد شده
- 10 اونس گوجه گیلاسی نصف شده
- 1 تا 2 عدد موسیر خرد شده یا 1/3 تا 2/3 فنجان پیاز قرمز خرد شده
- 1 فنجان جعفری تازه خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری
- نصف فنجان زیتون بدون هسته
- نصف فنجان پنیر فتا
مواد لازم برای چاشنی سالاد
- آب یک عدد لیمو
- 2 حبه سیر خرد شده
- 1 قاشق غذاخوری اورگانوی خشک شده
- نمک کوشر
- فلفل سیاه
- روغن زیتون اصل
دستور تهیه
- در اولین مرحله از طرز تهیه سالاد پاستا یونانی، پاستا را طبق دستور تهیه بپزید (تقریباً به مدت 8 دقیقه). سپس، پاستا را آبکشی کنید و اجازه دهید تا کمی سرد شود.
- برای درست کردن چاشنی سالاد، در یک کاسه بزرگ، آب لیمو، سیر، اورگانو و کمی نمک کوشر و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید. مواد را خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند و 1/4 فنجان روغن زیتون را روی مواد بریزید.
- در ظرف چاشنی، پاستا، خیار، فلفل دلمهای، گوجهفرنگی، موسیر، جعفری و زیتون را با هم مخلوط کنید. مواد را خوب هم بزنید و در نهایت پنیر فتا را هم به این مواد اضافه کنید.
- برای اینکه طعم سالادتان به بهترین شکل باشد، سالاد را به مدت 30 دقیقه تا 24 ساعت قبل از سرو در یخچال قرار دهید.
https://www.themediterraneandish.com/greek-pasta-salad/