دسته‌بندی نشده

طرز تهیه حلوای ایرمیک: دسر خوشمزه ترکیه با آرد سمولینا

طرز تهیه حلوای ایرمیک در واقع نوعی دسر سمولینای ترکی است که روی آن با کارامل و مغزدانه تزیین می‌شود. این حلوا را می‌توانید همراه با بستنی نیز سرو کنید. ترکیب سمولینای گرم و بستنی سرد واقعاً طعم جالب و خوشمزه‌ای است!

 

طرز تهیه حلوای ایرمیک

در طرز تهیه حلوای ایرمیک به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

مواد لازم

  • 170 گرم شکر (1 فنجان)
  • 425 گرم آب (1 و 3/4 فنجان)
  • 1 قاشق غذخوری روغن برای سرخ کردن
  • 30 گرم خلال بادام (1/4 فنجان)
  • 70 گرم کره
  • 170 گرم آرد سمولینا (ایرمیک)
  • کمی نمک
  • 2 قاشق چایخوری دارچین
  • 1 قاشق غذاخوری پودر پسته برای تزیین
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک اسفنجی

طرز تهیه

  1. در طرز تهیه حلوای ایرمیک، ابتدا باید شربت را آماده کنید. شکر و آب را در یک تابه روی حرارت متوسط بریزید و باهم مخلوط کنید. به کمک قاشق چوبی شکر را هم بزنید تا خوب حل شود. سپس، زیر حرارت را کم کنید و 10 دقیقه منتظر بمانید تا شربت قوام آید.
  2. در یک تابه نچسب کمی روغن داخل تابه بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید. خلال بادام را اضافه کنید و بپزید، خوب هم بزنید تا طلایی رنگ شود (تقریباً 3 دقیقه زمان نیاز است).
  3. در این مرحله از طرز تهیه حلوای ایرمیک، کره را به تابه نچسب اضافه کنید و اجازه دهید تا ذوب شود. آرد سمولینا و نمک را زمانی اضافه کنید که کره جلز ولز کند. 5 دقیقه مواد را هم بزنید تا از سوختن سمولینا جلوگیری کنید.
  4. تابه نچسب را از روی حرارت بردارید و شربت داغ را روی مخلوط سمولینا بریزید. با یک قاشق چوبی مواد را هم بزنید و در تابه را بگذارید.
  5. تابه نچسب را روی حرارت بگذارید و منتظر بمانید تا مواد به مدت 10 دقیقه بپزد یا شربت کاملاً جذب حلوا شود. حلوا را در اواخر پخت مدام هم بزنید. سپس زیر شعله را خاموش کنید.
  6. در این مرحله باید در تابه را بردارید و روی تابه دم کنی بگذارید. حلوا باید به مدت 15 دقیقه استراحت کنید.
  7. سمولینا را هم بزنید و با قاشق روی بشقاب سرو قرار دهید و روی آن را با دارچین و پودر پسته تزئین کنید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سوپ سبزیجات

 

https://picniconabroom.com/irmik-helvasi/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *