طرز تهیه بیتی کباب یکی از همان کبابهای خوشمزه ترکیه است که با خوردن این کباب، طعم آن را فراموش نخواهید کرد. این کباب با مقدار زیادی ماست سیردار سرو میشود. ماست به متعادل شدن سس گوجهفرنگی کمک میکند. میتوان گفت بیتی کباب یکی از آسانترین روشها برای تهیه کباب در خانه است. برای تهیه این کباب به زغال نیاز ندارید و میتوانید با لواش تازه این کباب خوشمزه را درست کنید.
طرز تهیه بیتی کباب
در طرز تهیه بیتی کباب میتوانید به جای نان لواش از ورقه یوفکا نیز استفاده کنید. ممکن است با زدن سس گوجهفرنگی احساس کنید که این غذا شلخته بهنظر میرسد اما وقتی طعم آن را بچشید متوجه میشوید که چقدر با کبابهای دیگر فرق دارد.
مواد لازم
- نصف یک دسته جعفری، فقط برگ جعفری
- 3 حبه سیر
- 1 عدد پیاز بزرگ
- 300 گرم گوشت چرخکرده بره بدون چربی (1 و 1/3 فنجان)
- 300 گرم گوشت چرخکرده گاو بدون چربی (1 و 1/3 فنجان)
- 1 عدد تخممرغ
- 80 گرم پودر سوخاری
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری زیره
- 2/3 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- نصف قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- 85 گرم کره (6 قاشق غذاخوری)
- 2 عدد نان لواش بزرگ
- 1 قاشق چایخوری سماق
مواد لازم برای سس گوجهفرنگی
- 2 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
- 1 قاشق غذاخوری رب فلفل قرمز ملایم (بیبر سالچاسی) یا رب گوجهفرنگی
- 1/3 فنجان آب
- 380 گرم (1 و نیم فنجان) پوره گوجهفرنگی
- 1 قاشق چایخوری نمک
- کمی شکر
مواد لازم برای تهیه سس ماست
- 355 گرم یا 1 و 1/4 فنجان ماست یونانی
- 2 حبه سیر
- نصف قاشق غذاخوری نمک
طرز تهیه
- در اولین مرحله از طرز تهیه بیتی کباب، جعفری و حبههای سیر را ریز خرد کنید و در یک کاسه بزرگ قرار دهید. پیاز را پوست بگیرید و رنده کنید. آب پیاز را بگیرید و تفاله آن را داخل کاسه بریزید. گوشت چرخکرده بره، گوشت چرخکرده گاو، تخممرغ، پودر سوخاری و ادویهها را هم اضافه کنید. مواد را با دستتان به مدت 5 دقیقه خوب ورز دهید.
- کره را روی تابه کوچکی بگذارید و کمی حرارت دهید تا ذوب شود. اگر برای طرز تهیه بیتی کباب از لواش استفاده میکنید، لواشها را به تکههای 33 در 40 سانتیمتر برش بزنید. روی هر لواش کمی از کره ذوب شده بزنید. سپس، 1/4 از مخلوط گوشت را روی لواش بگذارید و هر لواش را رول کنید.
- فر را از قبل با دمای 190 درجه فارنهایت گرم کنید و قالب را کمی چرب کنید. با استفاده از یک چاقو، هر لواش رول شده را به تکههای یک و نیم اینچی برش بزنید (هر لواش را به چهار قسمت برش بزنید) و در تابه بچینید. بقیه کره را روی نان لواش بزنید و به مدت 30 دقیقه بپزید. (در دقیقه 20 ام باید تابه را از روی فر بیرون بیاورید و روی آن سس گوجهفرنگی بریزید).
- وقتی کباب در حال پختن است، میتوانید سس گوجهفرنگی را درست کنید. روغن را در یک تابه با حرارت متوسط گرم کنید. رب را اضافه کنید و با یک قاشق چوبی آن را مدام هم بزنید. آب را هم اضافه کنید. سپس، پوره گوجهفرنگی را همراه با نمک و شکر اضافه کنید. خوب هم بزنید و منتظر بمانید تا سس به مدت 5 دقیقه بپزد. در دقیقه 20 ام پختن بیتی کبابی، تابه را از فر بیرون بیاورید و سس گوجهفرنگی را روی آن بریزید. سپس دوباره در فر قرار دهید و منتظر بمانید تا 10 دقیقه دیگر نیز بپزد.
- در آخرین مرحله از طرز تهیه بیتی کباب باید سس ماست را تهیه کنید. سیر را ریز خرد کنید و داخل یک کاسه بریزید و کمی نمک روی آن بپاشید. ماست را هم به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- برای سرو، بیتی کباب را با سس ماست میل کنید و در صورتی که دوست داشتید کمی سماق روی آن بپاشید.
https://picniconabroom.com/beyti-kebab/