دسته‌بندی نشده

طرز تهیه رب زنجبیل همراه با نکات مهم

طرز تهیه رب زنجبیل شامل چند مرحله ساده است که به سادگی می‌توانید در خانه تهیه کنید. زنجبیل یکی از ترکیبات مهم در هر آشپزخانه‌ای محسوب می‌شود که معمولاً در اکثر غذاهای هندی از زنجبیل به وفور استفاده می‌شود. خوب پس اگر طرفدار استفاده از زنجبیل در غذاهایتان باشید، رب زنجبیل یکی از بهترین روش‌ها برای افزودن طعم زنجبیل به غذا است.

 

طرز تهیه رب زنجبیل

همانطور که می‌دانید در طرز تهیه رب زنجبیل از زنجبیل استفاده می‌کنیم. در این روش قرار است ریشه زنجبیل را در یک بلندر یا غذاساز خرد کنیم. برای افزایش مدت دوام رب می‌توانید از کمی روغن و نمک نیز استفاده کنید. البته اضافه کردن نمک و روغن به کاربرد رب زنجبیل نیز بستگی دارد. اگر زیاد از رب زنجبیل استفاده می‌کنید، نیازی به استفاده از روغن نیست.

 

مزیت‌های استفاده از رب زنجبیل

  • زنجبیل می‌تواند به بهبود هضم غذا کمک کند و درد مفصلی را کاهش دهد.
  • زنجبیل دارای مواد مغذی بسیاری است و می‌تواند به عنوان یک داروی طبیعی مورد استفاده قرار گیرد.
  • آب زنجبیل دارای خواص ضد میکروبی و ضد التهابی فراوانی است.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سوپ جو

مزیت‌های رب زنجبیل خانگی

  • از رب زنجبیل می‌توانید در پخت انواع غذاها استفاده کنید و یا حتی در درست کردن چای زنجبیل نیز از رب زنجبیل استفاده کنید.
  • بوی رب زنجبیل خانگی خیلی بهتر از رب زنجبیل آماده است.
  • رب زنجبیل خانگی سالم‌تر است و در آن از افزودنی‌های مصنوعی استفاده نمی‌کنیم.
  • هزینه طرز تهیه رب زنجبیل در خانه هم کمتر است و هم مدت زمان بیشتری می‌ماند.

 

مواد لازم

در طرز تهیه رب زنجبیل فقط به یک ترکیب اصلی نیاز داریم (دو ترکیب بعدی را می‌توانید حذف کنید):

 زنجبیل

سعی کنید ریشه زنجبیل ارگانیک را انتخاب کنید که به راحتی می‌توانید در بازار مزرعه‌داران پیدا کنید. (دو فنجان)

روغن (اختیاری)

بهتر است از روغن‌هایی مانند روغن زیتون یا روغن آووکادو استفاده کنید. روغن به خرد شدن آسان و یکدست شدن خمیر کمک می‌کند. همچنین روغن به‌عنوان مانعی بین رب و هوا عمل می‌کند که رشد میکروب‌ها را در رب متوقف می‌کند. (دو قاشق غذاخوری)

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک لیزی دیزی

نمک

نمک دارای خواص نگهدارنگی طبیعی است، بنابراین باعث می‌شود رب زنجبیل به مدت بیشتری بماند. (نصف قاشق چایخوری)

 

دستور تهیه

طرز تهیه رب زنجبیل به‌صورت مراحل زیر است:

آماده کردن زنجبیل

زنجبیل‌های ارگانیک تازه را زیر آب بگیرید و خوب بشویید و با استفاده از حوله کاغذی خشک کنید. با استفاده از پوست کن، پوست زنجبیل را بگیرید. همچنین اگر زنجبیل دارای قسمت کبودی است، آن قسمت را ببرید.

 خرد کنید  

در این مرحله از طرز تهیه رب زنجبیل، زنجبیل را به قطعه‌های یک اینچی خرد کنید. زنجبیل را داخل یک بلندر یا غذاساز بریزید. در صورت نیاز کمی روغن و نمک در حیم خرد کردن به رب اضافه کنید. هم زدن را تا زمانیکه به غلظت دلخواه برسید ادامه دهید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی بسیار آسان

نکته: در حین هم زدن نباید آب اضافه کنید.

 

نحوه نگهداری از رب زنجبیل

رب زنجبیل را هم می‌توانید در یخچال نگهداری کنید و هم در فریزر بگذارید. اگر می‌خواهید طی 7 الی 10 روز آینده از رب زنجبیل استفاده کنید، بهتر است در ظرف دربسته‌ای بریزید و در یخچال بگذارید. اگر می‌خواهید رب به مدت بیشتری تازه بماند، لایه نازکی از روغن روی آن بریزید.

روش دیگر این است که رب زنجبیل را بعد از آماده شدن داخل جا یخی مکعبی بریزید. برای این کار ابتدا رب زنجبیل را داخل قالب یخی بریزید و به مدت 2 ساعت داخل فریزر قرار دهید. سپس، مکعب‌های تازه را در نایلون فریزر زیپ‌دار بریزید و در فریزر بگذارید. در این روش، رب زنجبیل به مدت 3 ماه در فریزر تازه می‌ماند.

 

https://www.indianveggiedelight.com/how-to-make-ginger-paste/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *