طرز تهیه ساندوچ بادمجان یکی از بهترین ساندویچهایی است که میتوانید برای یک شام سبک انتخاب کنید. در این ساندویچ نیازی به سرخ کردن بادمجان نیست، فقط کافی است بادمجانها را در فر بپزید و با کمی پنیر و سس گوجه مخلوط کنید. در واقع، بادمجان سوپراستار رژیم مدیترانهای محسوب میشود. ممکن است بخواهید در ساندویچ بادمجان از بادمجانهای سرخ شده استفاده کنید، اما ما در این ساندویچ به جای سرخ کردن بادمجانها آنها را در فر میپزیم تا هم سالمتر باشد و هم خوشمزهتر.
طرز تهیه ساندویچ بادمجان
در طرز تهیه ساندویچ بادمجان به مواد زیر نیاز داریم:
مواد لازم
- 2 عدد بادمجان کوچک که به صورت دایرهای برش زدهاید
- نمک
- یک عدد نان ساندویچ
- روغن زیتون اصل به مقدار لازم
- یک فنجان ریحان تازه
- 2 تا 3 فنجان سس پاستا
- 10 اونس پنیر موزارلای تازه
- نصف فنجان پنیر پارمسان رنده شده
- ریحان تازه برای تزیین
دستور تهیه
مراحل طرز تهیه ساندویچ بادمجان بهصورت زیر است:
نمکدار کردن بادمجان
بادمجانها را بهصورت گرد خرد کنید و روی بادمجانها نمک بپاشید. بادمجانها را برای چند دقیقه کنار بگذارید.
بادمجانها را بپزید
فر را با حرارت 400 درجه فارنهایت روشن کنید. اگر بادمجانها بعد از نمک زدن کمی خیس شده باشند، بادمجانها را بشویید. بادمجانها را روی حوله کاغذی قرار دهید تا آب اضافی بادمجانها گرفته شود. سپس، بادمجانها را روی تابه ورقهای بگذارید و روی بادمجانها کمی روغن زیتون بزنید. بادمجانها را در وسط فر قرار دهید و به مدت 20 دقیقه در فر بپزید.
مونتاژ
ریحان تازه را با 3/4 سس اسپاگتی مخلوط کنید. از این سس روی بادمجانها بزنید و سپس روی سس هم پنیر موزارلا بریزید. سپس روی پنیر موزارلا هم کمی سس قرمز بریزید.
مرحله پختن
تابه ورقهای را در وسط فر بگذارید و تا زمانیکه پنیر موزارلا ذوب شود مواد را داخل فر بپزید که حدود 10 دقیقه زمان نیاز است. بعد از اینکه مواد را پختید، از فر بیرون بیاورید و پنیر پارمسان را روی بادمجانها بریزید. فر را دوباره به مدت یک یا دو دقیقه روشن کنید تا پنیر پارمسان گرم شود.
سرو
مواد را داخل نان ساندویچ قرار دهید و در صورت استفاده از ریحان تزه برای تزیین استفاده کنید.
https://www.themediterraneandish.com/open-faced-eggplant-parmesan-sandwich/