طرز تهیه کوفته کباب بسیار راحت است و با ادویه مخصوص خاورمیانهای میتوانید یکی از بهترین کوفتههای دنیا را تهیه کنید. این کوفته را میتوانید در کنار سالاد و یا همراه با نان میل کنید. با اینکه ریشه کلمه کوفته به ایران برمیگردد اما کوفته کبابی یکی از مشهورترین غذاهای مصر محسوب میشود. روشهای بسیاری برای درست کردن کوفته کباب وجود دارد. کوفته کبابی که در اینجا به شما آموزش میدهیم یکی از آسانترین روشهای تهیه این غذای خوشمزه است.
طرز تهیه کوفته کباب
در طرز تهیه کوفته کباب به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
مواد لازم
- یک عدد پیاز زرد متوسط (به چهار قسمت ببرید)
- 2 حبه سیر
- یک دسته جعفری (ساقه جعفری را ببرید) تقریباً دو فنجان برگ جعفری)
- 750 گرم گوشت چرخ کرده گاو
- 250 گرم گوشت چرخ کرده گوسفند
- یک عدد نان تست (در آب خیس شده باشد)
- نمک و فلفل
- یک و نیم قاشق چایخوری پودر آل اسپایس
- نصف قاشق چایخوری فلفل هندی
- نصف قاشق چایخوری پودر هل سبز
- نصف قاشق چایخوری پودر سماق
- نصف قاشق چایخوری جوز هندی آسیاب شده
- نصف قاشق چایخوری پاپریکا
- نان پیتا برای سرو
دستور تهیه کوفته کباب
- در اولین مرحله از طرز تهیه کوفته کباب، ابتدا 10 عدد سیخ چوبی را به مدت 30 دقیقه تا یک ساعت در آب خیس کنید. وقتی سیخهای چوبی خوب خیس شدند، آنها را از آب بردارید. دستگاه گریل را از قبل با دمای متوسط به بالا به مدت 20 دقیقه گرم کنید.
- داخل غذاساز، پیاز، سیر و جعفری را بریزید.
- گوشت چرخ کرده گاو و گوسفند، نان تست خیس شده و همه ادویهها را اضافه کنید. غذاساز را روشن کنید تا همه مواد خوب مخلوط شوند.
- مواد گوشتی را از داخل غذاساز بردارید و داخل یک کاسه بزرگی بگذارید. کمی از مخلوط گوشت را بردارید و به سیخ بکشید. این کار را تکرار کنید تا همه مواد گوشتی را به سیخ بکشید. برای اینکه بهترین نتیجه را بگیرید، مطمئن شوید که ضخامت کوفته به 1 اینچ رسیده باشد.
- کوفتههای کبابی را داخل یک سینی که روی آن کاغذ روغنی پهن کردهاید بگذارید.
- در این مرحله از طرز تهیه کوفته کباب، سینی را داخل دستگاه گریل بگذارید و یک طرف آن را به مدت 4 دقیقه با حرارت متوسط به بالا بپزید، سپس طرف دیگر کوفتهها را برگردانید و 3 تا 4 دقیقه دیگر نیز بپزید.
- کوفته کباب را فوراً با سس تاهینی، نان پیتا و یا سالاد میل کنید.
https://www.themediterraneandish.com/kofta-kebab-recipe/