اگر وقت کافی برای آشپزی ندارید، اما میخواهید دسر خوشمزهای تهیه کنید، طرز تهیه رنگینک بهترین انتخاب برای شما است. طرز تهیه این دسر بسیار راحت است و ترکیبات آن را به راحتی میتوانید تهیه کنید. در کل، هیچ نیازی به افزودن شکر به رنگینک ندارید، چون خرما که یکی از ترکیبات مهم این دسر است باعث شیرین شدن این دسر میشود. با این وجود، اگر میخواهید دسرتان کمی شیرینتر شود، میتوانید کمی شکر به آرد اضافه کنید.
طرز تهیه رنگینک
در طرز تهیه رنگینک به خرما، گردو، آرد، کره، هل آسیاب شده و پودر دارچین نیاز دارید.
مواد لازم
خرما: 250 گرم
گردو: 100 گرم
آرد چند منظوره: 2 فنجان
پودر دارچین: 1 قاشق چایخوری
هل آسیاب شده: نصف قاشق چایخوری
کره: 200 گرم
پودر پسته، شکر، پودر نارگیل برای تزیین
دستور تهیه
در طرز تهیه رنگینک طبق مراحل زیر پیش بروید:
مرحله اول
برای اینکه رنگینک خوشمزهای تهیه کنید، در اولین مرحله از طرز تهیه رنگینک، کره را از یخچال بیرون بیاورید تا متناسب با دمای اتاق شود و کمی نرم شود. سپس، آرد را الک کنید و روی حرارت پایین بگذارید تا رنگ آن کمی طلایی شود.
مرحله دوم
کره را به آرد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کره در آرد کاملاً ذوب شود. میتوانید کره را بهصورت جداگانه ذوب کنید، سپس به آرد الک شده اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مرحله سوم
بعد از اینکه کره را به آرد اضافه کردید، پودر دارچین و هل آسیاب شده را به آرد اضافه کنید و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید. بعد از اینکه تفت دادید، زیر حرارت را خاموش کنید، اما آرد را هم بزنید تا نسوزد.
مرحله چهارم
وقتی مخلوط آرد سردتر شد، با فشار دادن یک نی در وسط خرما، هسته خرماها را دربیاورید.
مرحله پنجم
در این مرحله از طرز تهیه رنگینک، گردوها را در وسط خرماها قرار دهید. سپس خرماها را در یک بشقاب بزرگ به هر شکلی که دوست دارید بچینید.
مرحله ششم
حالا زمان آن رسیده است که آرد و مخلوط کره را روی خرماها بریزید. سپس، رنگینک را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار دهید.
مرحله هفتم
در آخرین مرحله از طرز تهیه رنگینک، رنگینک را با پودر نارگیل یا پودر پسته تزیین کنید. در نهایت، رنگینک را در اندازه مناسب ببرید و با چای میل کنید، نوش جان!
https://cookingcounty.com/how-to-make-ranginak/