طرز تهیه رولت سوئیسی با لیمو یکی از زیباترین و خوشمزهترین دسرهایی است که میتوانید برای مهمانانتان آمده کنید. این دسر کلاسیک در واقع نوعی کیک اسفنجی سبک و پفدار است که داخل آن از فیلینگ لیمو و خامه پر شده است.
طرز تهیه رولت سوئیسی با لیمو
در طرز تهیه رولت سوئیسی با لیمو به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
مواد لازم
- 4 عدد تخممرغ بزرگ
- 100 گرم شکر ریزدانه (نصف فنجان)
- 28 گرم روغن گیاهی خنثی (2 قاشق غذاخوری)
- نصف قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 1/8 قاشق چایخوری نمک
- 90 گرم آرد کیک (3/4 فنجان)
مواد لازم برای فیلینگ
- 100 گرم کشک لیمو (نصف فنجان)
- 113 گرم پنیر ماسکارپونه (40 اونس)
- 3 قاشق غذاخوری پودر قند به اضافه کمی پودر قند برای تزیین
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- 240 گرم خامه سنگین (1 فنجان)
دستور تهیه
- در اولین مرحله از طرز تهیه رولت سوئیسی با لیمو، فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سلسیوس گرم کنید. یک قالب رولتی 1*10*5 را با روغن یا اسپری پخت چرب کنید و داخل آن یک کاغذ پخت پهن کنید. چرب کردن قالب به شما کمک میکند تا کاغذ پخت به قالب نچسبد و سطح آن صاف باشد.
- 4 عدد تخممرغ بزرگ را جدا کنید. زردهها را جدا کنید و در کاسه کوچکی قرار دهید و کنار بگذارید. سفید تخممرغ را به کاسه بزرگ میکسر اضافه کنید و میکسر را روشن کنید. میکسر را با سرعت بالا هم بزنید تا سفید تخممرغ کف کند.
- در حین هم زدن سفیده تخممرغف به تدریج شکر را اضافه کنید.
- وقتی سفیده تخممرغ را خوب هم زدید، سفیده را به یک کاسه تمیز منتقل کنید و کنار بگذارید.
- زرده تخممرغ، بقیه شکر، روغن، وانیل و نمک را با استفاده از همان کاسه میکسر اضافه کنید.
- زرده تخممرغ را با سرعت بالا تقریباً به مدت 4 الی 5 دقیقه هم بزنید تا حجم آن سه برابر شود.
- در این مرحله از طرز تهیه رولت سوئیسی با استفاده از کاردک پلاستیکی، یک سوم از سفیده تخممرغ را به مخلوط زرده تخممرغ اضافه کنید.
- خیلی آرام این مخلوط را به صورت دایرهای هم بزنید. این کار را دو تا سه بار با بقیه سفیده تخممرغ انجام دهید.
- الک را روی کاسه تخممرغ بگذارید و تقریباً نیمی از آرد را روی تخممرغ الک کنید.
- با استفاده از حرکت آرام، به دقت آرد را در مخلوط تخممرغ هم بزنید. این فرآیند را چند بار تکرار کنید تا بقیه آرد را روی مخلوط تخممرغ بریزید. در نهایت باید خمیر سبکی به دست بیاورید.
- خمیر کیک را داخل قالبی که از قبل آماده کردهاید بریزید.
- خمیر بسیار سبک خواهد بود، همه خمیر را در کل قالب پخش کنید.
- خمیر اسفنجی را به مدت 10 الی 12 دقیقه در فر بپزید تا سطح آن قهوهای طلایی شود . وقتی کیک در حال پختن است، یک حوله کاغذی روی سطح میز پهن کنید. خیلی آرام پودر قند را روی آن بریزید.
- وقتی مرحله پختن کیک اسفنجی رو به اتمام است، روی حوله کاغذی قرار دهید.
- کمی پودر قند دیگر هم روی آن بپاشید، سپس کیک را به سمت خودتان رول کنید.
- اجازه دهید کیک در دمای اتاق سرد شود.
کرم
- وقتی کیک سرد میشود، خامه ماسکارپون را آماده کنید. پنیر ماسکارپون، پودر قند و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید. با استفاده از همزن دستی یا همزن برقی مخلوط را با سرعت پایین هم بزنید تا همه مواد به خوبی حل شوند.
- به آهستگی سرعت همزن را از متوسط به بالا افزایش دهید و به تدریج خامه سنگین را در حین همزدن اضافه کنید. مراقب باشید بیش از حد هم نزنید.
مونتاژ رولت
- روی یک سطح کار تمیز، به دقت کیک سرد شده را که رول کرده بودید باز کنید.
- مخلوط خامه فرم گرفته را روی کیک بریزید و با استفاده از یک کاردک مخلوط را در همه جای آن پخش کنید. سعی کنید نیم اینچ از هر دو طرف خالی باشد. کشک لیمو را هم روی کیک بریزید.
- حالا در این مرحله از طرز تهیه رولت سوئیسی با لیمو، کیک را دوباره رول کنید، این بار بدون حوله کاغذی.
- کیک را به مدت 30 تا 60 دقیقه در یخچال قرار دهید، بعد از اینکه سرد شد میل کنید.
https://bakingwithbutter.com/lemon-swiss-roll/