طرز تهیه سیبزمینی یونانی بسیار راحت است و میتوانید به روش یونانیها آن را با لیمو و سیر مزهدار کنید. یکی از رازهای خوشمزه شدن سیبزمینی یونانی این است که به آن پنیر پارمسان اضافه کنید. پنیر پارمسان باعث میشود که سیبزمینی هم طعم و هم بافت بهتری پیدا کند. طرز تهیه این غذا فقط 10 دقیقه از زمان شما را خواهد گرفت.
طرز تهیه سیبزمینی یونانی
در طرز تهیه سیبزمینی یونانی به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
مواد لازم
برای مخلوط ادویه
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه
- 1 قاشق چایخوری پاپریکای شیرین
- یک قاشق چایخوری رزماری خشک شده
برای سیبزمینی
- 4 عدد سیبزمینی بزرگ
- 8 حبه سیر خرد شده
- 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- آب یک عدد لیمو
- 1 و 1/4 فنجان آب سبزیجات یا آب مرغ
- نصف فنجان پنیر پارمسان رنده شده
- یک فنجان برگ جعفری درشت خرده شده برای تزیین
نکات مهم در مورد مواد لازم
با اینکه بخش اصلی طعمدهنده در طرز تهیه سیبزمینی یونانی، سیر و لیمو است، اما مواد لازم دیگری هم مهم هستند که به چند نکته مهم در مورد آنها اشاره میکنم:
روغن زیتون اصل
روغن زیتون باعث بهتر شدن طعم و بافت سیبزمینی میشود. من همیشه در طرز تهیه سیبزمینی یونانی از مقدار زیادی روغن زیتون استفاده میکنم.
پنیر پارمسان
همانطور که در ابتدا اشاره کردم، پنیر پارمسان طعم این غذا را بهطرز شگفتانگیزی تغییر میدهد و آن را بسیار خوشمزه میکند.
دستور تهیه
سیبزمینی یونانی یکی از غذاهای ارزان و خوشمزهای است که بهراحتی میتوانید آن را برای یک شام سبک تهیه کنید.
- در اولین مرحله از طرز تهیه سیبزمینی یونانی، فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. تابهای را که میخواهید سیبزمینیها را بپزید با روغن زیتون چرب کنید تا سیبزمینیها موقع پخت به هم نچسبند.
- در یک کاسه بزرگ، نمک، فلفل سیاه، پاپریکای شیرین و رزماری خشک شده را با هم مخلوط کنید.
- تکههای سیبزمینی را که از قبل آبپز کرده بودید، در تابهای که چرب کردهاید بگذارید و روی آن از ادویهای که درست کردید بپاشید.
- در یک کاسه متوسط، سیر خرد شده، روغن زیتون، آب لیمو و آب گوشت یا آب سبزیجات را مخلوط کنید و خوب هم بزنید. این مخلوط را روی سیبزمینیها بریزید.
- روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت 40 دقیقه در فر بپزید.
- در این مرحله از طرز تهیه سیبزمینی یونانی، سیبزمینیها را از فر بیرون بیاورید. پنیر پارمسان را روی سیبزمینیها بپاشید. دوباره به فر برگردانید و این بار فویل را بردارید تا روی سیبزمینیها قهوهای طلایی رنگ شود که حدود 10 تا 15 دقیقه زمان نیاز دارد.
- سیبزمینیها را از فر بیرون بیاروید و با کمی جعفری تازه تزیین کنید. نوش جونتون!
https://www.themediterraneandish.com/roasted-greek-potatoes/