طرز تهیه پیتزا بادمجان بسیار راحت است و میتوانید با این غذای جدید بچهها و مهمانانتان را خوشحال کنید. مطمئن باشید هر کسی با خوردن این پیتزا لذت خواهد برد. این پیتزا یکی از سالمترین روشها برای لذت بردن از غذاهای مورد علاقهتان است. این پیتزا حاوی کربوهیدارت و کالری پایینی است و یکی از بهترین گزینهها برای گیاهخواران محسوب میشود.
طرز تهیه پیتزا بادمجان
در طرز تهیه پیتزا بادمجان به مواد زیر نیاز داریم:
مواد لازم
- یک عدد بادمجان گرد بزرگ (به شکل دایره نیم اینچی برش بزنید)
- نمک و فلفل برای مزهدار کردن
- 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- یک و 1/4 فنجان پنیر موزارلا
- نصف فنجان پنیر پارمسان
- 3/4 فنجان قارچ
- 8 الی 10 قاشق غذاخوری سس پیتزا
- ریحان تازه برای تزیین
دستور تهیه
- در اولین مرحله از طرز تهیه پیتزا بادمجان، بادمجانها را بهصورت حلقوی ببرید و روی بادمجانها نمک بزنید و 20 دقیقه صبر کنید.
- فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت گرم کنید. روی هر بادمجان، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون بزنید و با پودر فلفل سیاه بادمجان را مزهدار کنید. بادمجانها را در فر به مدت 30 دقیقه بپزید تا رنگ بادمجانها طلایی شود.
- در عین حال، قارچها را بر روی تابه ورقهای بگذارید و 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون روی قارچها بریزید و قارچها را هم بزنید تا روغن زیتون در همه قارچها پخش شود. قارچها را به مدت 30 دقیقه در فر بپزید تا رنگ قارچها طلایی رنگ شود.
- برشهای قارچ را از فر بردارید و روی هر برش کمی روغن زیتون و مخلوط سس بریزید. پنیر موزارلا و پارمسان را روی هر برش بادمجان بریزید و قارچها را روی پنیرها بگذارید.
- دوباره مواد را به فر برگردنید و حدود 5 دقیقه مواد را بپزید تا پنیر کمی ذوب شود. روی مواد را با کمی پودر فلفل قرمز و ریحان تازه تزیین کنید و فوراً سرو کنید.
https://feelgoodfoodie.net/recipe/eggplant-pizza/