طرز تهیه سالاد بروکلی یکی از بهترین سالادهایی است که میتوانید تهیه کنید. این سالاد همراه با بیکن را میتوانید برای هر نوع مهمانی که دوست دارید تهیه کنید. بروکلی یکی از سبزیجاتی است که فواید زیادی برای بدن دارد. خیلیها ترجیح میدهند بروکلی را بپزند و بخورند، اما من طعم خام بروکلی را دوست دارم. برای همین در این سالاد از بروکلی خام استفاده کردهام که شما میتوانید آن را بپزید.
طرز تهیه سالاد بروکلی
در طرز تهیه سالاد بروکلی به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
مواد لازم
- 750 گرم بروکلی (تقریباً 6 فنجان) خرد شده
- نصف فنجان پیاز خرد شده (ریز)
- 1/4 فنجان زغال اخته خشک
- 1/4 فنجان دانه گل آفتابگردان
- 10 اونس بیکن پخته شده و خرد شده
مواد لازم برای چاشنی سالاد
- 1/4 فنجان مایونز
- 2 قاشق غذاخوری خامه ترش
- 1 قاشق غذاخوری عسل
- 1 قاشق چایخوری سرکه سیب
- 1/4 قاشق چایخوری نمک دریایی
- کمی فلفل سیاه
دستور تهیه
طرز تهیه سالاد بروکلی بهصورت مراحل زیر است:
مرحله اول: پختن بیکن
- بیکن را هم میتوانید بر روی اجاق گاز و هم داخل فر بپزید (400 درجه فارنهایت به مدت 20 دقیقه) تا ترد شود.
- بیکن را از داخل تابه بردارید و روی حوله کاغذی قرار دهید تا سرد شود.
- وقتی بیکن سرد شد، آن را خرد کنید و در کاسه بریزید و کنار بگذارید.
مرحله دوم: درست کردن چاشنی
- در یک کاسه کوچک، مواد چاشنی را با هم مخلوط کنید تا صاف و یکدست شود.
مرحله سوم: مونتاژ سالاد
- در یک کاسه بزرگ، بروکلی، پیاز قرمز، زغال اخته خشک، دانه گل آفتابگردان و بیکن خرد شده را با هم مخلوط کنید.
- چاشنی را روی مخلوط بروکلی بریزید و خوب هم بزنید.
نحوه سرو
- روی سالاد را بپوشانید و حداقل به مدت 4 ساعت در یخچال قرار دهید.
- برای تزیین میتوانید از بیکن اضافی، زغال اخته و دانه گل آفتابگردان بر روی سالاد استفاده کنید.
https://joyfoodsunshine.com/broccoli-salad/