اگر بهدنبال نرمترین و کرکیترین نان دنیا هستید، پس حتماً طرز تهیه نان ژاپنی را امتحان کنید. نام دیگر نان ژاپنی با شیر، نان شیر هوکایدو، نان شیر کرهای، نان شیر چینی یا شوکوپان است که احتمالاً در بسیاری از فیلمهای این کشورها نام این نان خوشمزه را بارها شنیده باشید و تصمیم گرفته باشید این نان را خودتان تهیه کنید.
طرز تهیه نان ژاپنی
در طرز تهیه نان ژاپنی به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
مواد لازم
- 4 و 3/4 فنجان آرد نان
- 1 و 3/4 فنجان شیر
- 2 و نیم قاشق چایخوری شکر
- 1 و 2/3 قاشق غذاخوری کره
- 2 قاشق چایخوری نمک
- 3 . 1/3 قاشق چایخوری مخمر خشک فعال
- 1 و 1/4 قاشق چایخوری تقویتکننده خمیر
طرز تهیه
طرز تهیه نان ژاپنی یا همان شوکوپان (شوکوپان در ژاپنی به معنای نان خوردنی است) به صورت مراحل زیر است:
تهیه خمیر
- همه مواد به جز کره را در همزن برقی بریزید.
- وقتی آرد بهطور کامل مخلوط شد، کره را اضافه کنید و با سرعت بالا هم بزنید.
- هم زدن خمیر ممکن است 10 تا 13 دقیقه طول بکشد که به نوع همزن نیز بستگی دارد.
- کمی از خمیر را بردارید و بین انگشتانتان بکشید. اگر به اندازه کافی کشش پیدا کرد، خمیر آماده است.
- خمیر را به شکل یک توپ دربیاورید و در یک ظرف دربسته که از قبل چرب کردهاید قرار دهید.
- خمیر را در یک جای گرم و مرطوب و دور از نور خورشید قرار دهید تا اندازه آن دو برابر شود.
نحوه شکل دادن به خمیر
- خمیر را به شکل مساوی تقسیم کنید و هر خمیر را به شکل توپ دربیاورید. اجازه دهید دوباره خمیر به مدت 15 دقیقه استراحت کند. روی خمیرها را بپوشانید.
- خمیرها را به شکل بیضی دربیاورید و صاف کنید.
- یک طرف خمیر را تا وسط خمیر تا کنید.
- طرف دیگر خمیر را هم تا وسط تا کنید.
- هر دو طرف خمیر را با دستتان به هم وصل کنید.
- خمیر را در یک جای گرم و مرطوب قرار دهید تا اندازه آن دوبرابر شود و به شکل قرص نان دربیاید.
مرحله پختن نان
- خمیر را به مدت 25 دقیقه در دمای 356 درجه فارنهایت یا زمانیکه سطح آن قهوهای طلایی رنگ شود در فر بپزید.
- در این مرحله از طرز تهیه نان ژاپنی باید روی خمیر کمی تخممرغ بزنید که این کار را باید فوراً انجام دهید. برای انجام این کار، یک عدد تخممرغ را در کاسه کوچکی بشکنید و هم بزنید. با استفاده از برس آشپزخانه، یک لایه نازکی از مخلوط تخممرغ را روی نان بزنید. حرارت نان باعث خواهد شد تخممرغ روی نان فوراً بپزد که سطح نان را درخشنده میکند.
- قرص نان را از قالب بردارید و منتظر بمانید تا سرد شود.
نکات مهم
- برای اینکه خمیر نرم و پفداری داشته باشید، حتماً از تقویتکننده خمیر استفاده کنید.
- حتماً مطمئن باشید که حجم خمیر دوبرابر شده باشد سپس داخل فر قرار دهید.
سوالات مرتبط
چرا اسم این نان را نان شیر گذاشتهاند؟
مواد لازم در طرز تهیه نان ژاپنی عبارتند از شیر، آرد گندم، شکر، کره و مخمر. همانطور که مشاهده میکنید شیر تنها ماده خیس در این نان است، برای همین نان شیر نام گرفته است.
این نان چه تفاوتی با نان بریوش دارد؟
در نان بریوش به نسبت بسیار بیشتری از کره استفاده میشود. همچنین نان بریوش حاوی تخممرغ است که مزه نان را تغییر میدهد.
امیدوارم از خوردن این نان خوشمزه لذت ببرید.
https://drivemehungry.com/japanese-milk-bread/