طرز تهیه مرغ یونانی با لیمو و سیبزمینی یکی از بهترین مرغهای یونانی است که میتوانید تهیه کنید. این مرغ یونانی علاوه بر اینکه خیلی خوشمزه است، عطر و طعم آن باعث میشود تا عاشق این غذای یونانی شوید. مرغ یونانی در اکثر مهمانیها و معمولاً در تعطیلات سرو میشود. من معمولاً در تهیه مرغ یونانی از یک مرغ کامل استفاده میکنم و مرغ رو به ده قسمت تقسیم میکنم، اما شما هر طور که دوست داشتید مرغ رو ببرید.
طرز تهیه مرغ یونانی
در طرز تهیه مرغ یونانی به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
مواد لازم
- نیم کیلو مرغ (ده قسمت)
- 1 کیلو سیبزمینی خرد شده (2 اینچی)
- نصف فنجان آب لیموی تازه
- 10 حبه سیر خرد شده
- 2 قاشق غذاخوری پونه کوهی تازه
- 6 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 1/4 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
- نمک و پودر فلفل سیاه
- 1/3 فنجان آب مرغ
طرز تهیه
طرز تهیه مرغ یونانی شامل مراحل زیر است:
مرحله اول: فر را آماده کنید
طرز تهیه مرغ یونانی را با روشن کردن فر با دمای 400 درجه فارنهایت شروع کنید و یک توری در وسط سینی قرار دهید.
مرحله دوم: مرینت کردن سینه
در یک کاسه، تکههای مرغ را با نیمی از آب لیمو، نیمی از سیر له شده، نیمی از پونه کوهی، کمی روغن زیتون، پودر فلفل قرمز، 2 قاشق چایخوری نمک و کمی فلفل سیاه مخلوط کنید. یک تابه چدنی را روی حرارت بگذارید. مرغ را در یک لایه مجزا داخل تابه بچینید. هر طرف مرغ را به مدت 2 الی 4 دقیقه کمی داغ کنید. در این مرحله از طرز تهیه مرغ یونانی فقط میخواهیم پوست مرغ ترد شود، نمیخواهیم مرغ را بپزیم. روی مرغ فویل بکشید و حالا کنار بگذارید.
مرحله سوم: تفت دادن سیبزمینی
سیبزمینیها را در یک کاسه بریزید، بقیه روغن زیتون، سیر، پونه کوهی، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کنید و به مدت 20 دقیقه در فر قرار دهید تا سیبزمینیها برشته شوند.
مرحله چهارم: پختن مرغ و سیبزمینی
تابه را از فر بیرون بیاورید و آب مرغ و آب لیمو را به سیبزمینیها اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید، سپس تکههای مرغ را به این مخلوط اضافه کنید. در این مرحله از طرز تهیه مرغ یونانی، مرغ و سیبزمینیها را به مدت 25 الی 35 دقیقه در فر قرار میدهیم تا مرغ هم بهصورت کامل پخته شود. وقتی مرغ پخته شد، مرغ را از فر بیرون بیاورید و روی آن را با جعفری خرد شده و کمی پونه کوهی تزیین کنید.
https://littlespicejar.com/greek-chicken-and-potatoes/