دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کشک لیمو خانگی و نحوه استفاده از آن

طرز تهیه کشک لیمو یکی از روش‌های عالی برای افزودن طعم لیمو به انواع غذاها است. درست کردن کشک لیمو خیلی آسان است و برای تهیه آن فقط به چند ترکیب ساده نیاز دارید. از کشک لیمو می‌توانید در طرز تهیه انواع تارت، کیک، پای و هر چیزی دیگری که دوست دارید استفاده کنید.

 

طرز تهیه کشک لیمو

کشک لیمو دارای طعم شیرین و ترش است. از کشک لیمو به‌عنوان تاپینگ بر روی انواع کیک، کوکی یا حتی بستنی استفاده می‌شود. کشک لیمو را می‌توانید به‌عنوان فیلینگ شیرینی یا سس شیرینی استفاده کنید. به‌عبارت دیگر، کشک لیمو را می‌توانید برای هر چیزی که می‌خواهید طعم ترش و شیرینی داشته باشد استفاده کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه مرغ بالزامیک با لعاب مخصوص

 

مواد لازم

همانطور که در بالا اشاره کردم، در طرز تهیه کشک لیمو فقط به چند ترکیب شیرینی‌پزی نیاز داریم:

  • 3 عدد زرده تخم‌مرغ
  • نصف فنجان شکر
  • 1 قاشق غذاخوری پوست لیمو
  • یک چهارم فنجان آب لیموی تازه
  • 1/8 قاشق چایخوری نمک
  • 4 قاشق غذاخوری کره

دستور تهیه

  1. زرده و سفیده تخم‌مرغ را از هم جدا کنید. پوست لیمو را خیلی ریز بگیرید. آب لیموها را هم بگیرید (1/4 فنجان آب لیمو کافی است).
  2. در یک قابلمه بزرگ، زرده‌های تخم‌مرغ، شکر، پوست لیمو و آب لیمو را اضافه کنید. آنقدر مواد را هم بزنید تا یکدست و کم رنگ شود.
  3. قابلمه را روی اجاق گاز قرار دهید و شعله گاز را کم کنید و مدام هم بزنید. بعد از چند دقیقه، مخلوط غلیظی به دست می‌آید و شروع به درست کردن حباب می‌کند. روی شعله پایین، هم زدن را ادامه دهید تا از سوختن مخلوط پیشگیری کنید. اگر پشت قاشق را به مخلوط بزنید و پشت قاشق پر از مخلوط شود، کشک لیمو آماده است. کشک لیمو باید به اندازه کافی غلیظ شده باشد.
  4. حرارت را خاموش کنید و تکه‌های سرد کره را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  5. کشک لیمو را در یک ظرف دربسته بریزید. این کار از تشکیل پوسته روی کشک لیمو جلوگیری می‌کند.
  6. می‌توانید کشک لیمو را به مدت 2 هفته در یخچال نگهداری کنید و یا به مدت بیشتری در فریزر بگذارید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه بریانی اصفهانی

نکات مهم

  • از آب لیموی تازه استفاده کنید. آب لیموهای صنعتی مزه خوبی ندارند.
  • در حین پخت، هم زدن را به‌صورت مداوم ادامه دهید.

موارد استفاده

کشک لیمو هر چقدر سردتر باشد، غلیظ‌تر خواهد شد. برای همین اگر می‌خواهید در شیرینی‌پزی یا برای تزیین کوکی و کیک از آن استفاده کنید منتظر بمانید تا کاملاً سرد شود. طرز تهیه کشک لیمو را می‌توانید برای موارد زیر استفاده کنید:

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه قرابیه: شیرینی سنتی تبریز

کیک

انواع مربا

فیلینگ تارت

شیرینی دانمارکی

فیلینگ کیک

تاپینگ بستنی

 

https://oventales.com/lemon-curd/

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *