دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کره خانگی به سه روش متفاوت

طرز تهیه کره خانگی آسان‌تر از آن چیزی است که فکرش را می‌کنید. تنها کاری که باید بکنیم این است که چربی شیر را بگیریم و تمام. شیر حاوی آب، چربی، پروتئین، قند (لاکتوز) و دیگر املاح معدنی است. چربی و آب دو ترکیبی هستند که معمولاً در هم مخلوط نمی‌شوند. هر کدام از اجزای شیر دارای چکالی‌های متفاوتی هستند و وقتی پیوند بین آنها ضعیف می‌شود، به لایه‌های متفاوتی تقسیم می‌شوند. شیر به شکل طبیعی چه خام باشد چه پاستوریزه، لایه‌ای از خامه روی آن تشکیل می‌شود. این همان مولکول‌های چربی است که قرار است از روی آن کره درست کنیم.

 

طرز تهیه کره خانگی

در شیر و خامه، مولکول‌های چربی در آب معلق می‌مانند. لیپوپروتئین‌ها مولکول‌های چربی را می‌پوشانند و مانع از تشکیل پیوندها با یکدیگر می‌شوند. اگر به شدت تکان دهید، مولکول‌های چربی از لیپوپروتئین‌ها آزاد می‌شوند و خودشان را به دیگر مولکول‌های چربی می‌پوشانند.

در طرز تهیه کره خانگی به شیر یا خامه یا ماست نیاز داریم که ترجیحاً باید سرد باشند. می‌توانید کره را در بطری تهیه کنید یا به کمک دست‌تان آن را تهیه کنید و یا حتی می‌توانید از میکسر یا بلندر کمک بگیرید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کوکو سیب زمینی با پنیر پیتزا

 

با استفاده از بطری

طرز تهیه کره خانگی با استفاده از بطری روش خوبی برای تهیه کره با کمک بچه‌ها است. خبر خوب این است که در این روش نیاز به هیچ وسیله خاصی نیست. استفاده از یک بطری شیشه‌ای (برای مثال شیشه مربا) به شما کمک می‌کند تا تمام فرآیند تهیه کره را مشاهده کنید.

برای این کار، خامه سرد شده را در یک بطری با در محکم بریزید و خوب تکان بدهید. تقریباً باید به مدت 20 دقیقه تکان بدهید تا نحوه تشکیل کره را در بطری مشاهده کنید.

نکته مهمی که در طرز تهیه کره خانگی به این روش باید به آن دقت کنید این است که اگر هوای محیط گرم باشد این روند طولانی‌تر خواهد بود. پس بهتر است چند تکه مکعب یخی داخل بطری بریزید. همچنین باید به این نکته دقت کنید که باید فضای کافی در بطری برای خامه وجود داشته باشد تا خامه همه جای بطری پخش شود. بنابراین بهتر است بیشتر از نصف بطری را پر نکرده باشید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه همبرگر مرغ

 

با استفاده از همزن برقی

در طرز تهیه کره با همزن برقی، خامه را در یک ظرف میکسر بریزید و با سرعت پایین هم بزنید و همزمان با تشکیل شدن کره سرعت آن را بیشتر کنید. می‌توانید کمی آب بیشتری به ظرف بریزید، اما این کار باعث می‌شود کره رقیق‌تری داشته باشید.

دوباره مطمئن شوید که فقط 1/4 از ظرف‌تان پر شده باشد. این کار باعث می‌شود تا فضای کافی برای تشکیل کره وجود داشته باشد.

 

با استفاده از بلندر یا غذاساز

طرز تهیه کره خانگی با بلندر یا غذاساز یکی از روش‌هایی است که من همیشه از آن استفاده می‌کنم. برای این کار همیشه کمی شیر همونیژه می‌خرم که دارای لایه غلیظی از خامه باشد. برای این کار، ظرف بلندر را با آب سرد پر می‌کنم و کمی یخ توش می‌ریزم. خامه غلیظ رو روی اون بریزید. در شیشه رو محکم ببندید و چند دقیقه هم بزنید. اگر لایه غلیظی از کف تشکیل شده باشد و بعد از یک دقیقه این کف از بین نرفت، آب سرد بیشتری اضافه کنید و هم زدن رو ادامه بدیم. در 30 ثانیه بعدی نحوه تشکیل کره را مشاهده خواهید کرد. در صورت نیاز دوباره هم بزنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه پای انار

 

شستشو و نحوه نگهداری کره

خوب کره جامدتان آماده است. مرحله بعدی در طرز تهیه کره خانگی، شستن کره است. در این مرحله قرار است هرگونه باترمیلک اضافی را از روی کره برداریم. کره را به ظرف دیگری منتقل کنید و با آب متناسب با دمای اتاق بشویید. منظور از آب متناسب با دمای محیط، آبی است که باعث ذوب شدن کره نشود. در این مرحله از طرز تهیه کره خانگی، می‌توانید با کمک پشت قاشق، کره را فشار دهید تا هوای اضافی و باترمیلک از آن خارج شود.

وقتی کره را خوب شستید، هر شکلی که دوست دارید کره را به آن شکل درآورید و در ظرف دربسته در یخچال یا فریزر نگه دارید. فراموش نکنید کره هر بویی را به خود جذب می‌کند، برای همین حتماً در ظرف را محکم ببندید.

https://oventales.com/homemade-butter/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *