طرز تهیه نان موز رو حتماً امتحان کنید. این نان چون طعم موز دارد خیلی خوشمزه است. به نظر من هر کسی باید طرز تهیه این نان رو یاد بگیره. طرز تهیه این نان با طعم موز خیلی آسان است و قطعاً بهترین روشی هست که میتوانید از شر موزهایی که خیلی رسیده هستند راحت شوید و از آنها در تهیه این نانها استفاده کنید.
طرز تهیه نان موز
در طرز تهیه نان به مواد زیر نیاز خواهیم داشت که بهتر است قبل از هر چیزی در مورد این مواد توضیح مختصری بدهم تا بهترین نان موز را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.
نکات مهم در مورد مواد لازم
در طرز تهیه نان موز باید به نکات زیر دقت کنید:
موزهای رسیده
در طرز تهیه نان موز به موزهایی نیاز داریم که خیلی رسیده باشند. برای اینکار مقدار زیادی موز بخرید و منتظر بمانید تا رنگ موزها به قهوهای تبدیل شود. اگر از موزهای سبز یا زرد استفاده کنید، نان موزتان مرطوب و شیرین نخواهد بود. اگر از موزهای یخ زده بسیار رسیده استفاده میکنید، موزها را از فریزر بیرون بیاورید و منتظر بمانید تا یخ موزها باز شود، سپس با هم مخلوط کنید.
کره دارای نمک
حتماً نیازی نیست از کره دارای نمک برای طرز تهیه نان موز استفاده کنید، کره بدون نمک، کره آب شده، روغن نارگیل و کره گیاهی نیز برای تهیه این نان مناسب هستند. میتوانید نصف فنجان کره را با 1/4 فنجان روغن کانولا یا سس سیب جایگزین کنید.
شکر ریزدانه
از شکر سفید استفاده کنید.
شکر قهوهای
در طرز تهیه نان موز به شکر قهوهای روشن نیاز داریم، اما اگر طعم ملس دوست دارید، میتوانید از شکر قهوهای تیره نیز استفاده کنید.
آرد چند منظوره
برای اینکه بتوانید بهترین نان موزی را تهیه کنید، توصیه میکنم حتماً از آرد چند منظوره استفاده کنید. با این وجود، آرد نان هم برای طرز تهیه نان موزی باعث خوشمزه شدن نان میشود. میتوانید 3/4 از این آرد را با آرد گندم شیرینیپزی جایگزین کنید.
مقدار مواد لازم
3 الی 4 عدد موز رسیده (1و نیم فنجان موز له شده)
نصف فنجان کره ذوب شده
2 عدد تخممرغ
2 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
3/4 فنجان شکر ریزدانه
1/4 فنجان شکر قهوهای
1 و نیم فنجان آرد چند منظوره
1 قاشق چایخوری جوش شیرین
نصف قاشق چایخوری بکینگپودر
نصف قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری دارچین
دستور تهیه
طرز تهیه نان موز بسیار راحت است، اما همه مراحل را قدم به قدم پیش بروید تا یک نان موزی عالی درست کنید.
اولین مرحله برای تهیه این نان خوشمزه این است که موزها را له کنید. موزها را در داخل یک کاسه بریزید و با استفاده از یک چنگال له کنید.
سپس، ترکیبات خیس را به موزهای له شده اضافه کنید. مطمئن باشید که کره ذوب شده باشد و دمای تخممرغها متناسب با دمای اتاق باشند. اگر یادتان رفته باشد که تخممرغها را از یخچال بیرون بیاورید، آنها را زیر آب گرم بگیرید و 5 تا 10 دقیقه صبر کنید.
در این مرحله از طرز تهیه نان موز، شکر قهوهای و شکر سفید را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شکر بهصورت کامل در مواد حل شود.
مرحله بعدی اضافه کردن ترکیبات خشک است. میتوانید ترکیبات خشک را در ظرف دیگری مخلوط کنید و سپس به ترکیبات خیس اضافه کنید و هم بزنید.
اگر میخواهید داخل نانتان مغزدار باشد، میتوانید در این مرحله از طرز تهیه نان موز یک فنجان از مواد زیر را اضافه کنید:
- چیپس شکلاتی
- گردو
- چیپس دارچینی
- چیپس شکلاتی سفید
- بلوبری
- میوه خشک (قرهقاط، کشمش و غیره)
- نوتلا یا کره بادامزمینی
مرحله پختن نان
یک قالب به شکل قرص نان را چرب کنید. به کمک یک کاردک آشپزی، خمیر را داخل قالب بریزید. سپس قالب کیک را داخل فر که قبل گرم کردهاید بگذارید و منتظر بمانید.
نکته مهم: چرب کردن قالب خیلی مهم است، چون نان بعد از پخت به راحتی جدا میشود. من برای چرب کردن قالب از اسپری نچسب ستفاده میکنم. با این وجود، شما میتوانید برای چرب کردن قالب از کره استفاده کنید.
بعد از اینکه نان را از فر بیرون آوردید، باید حداقل به مدت 1 ساعت یا حتی تمام شب را منتظر بمانید تا نان سرد شود.
برای اینکه بتوانید نان را به راحتی از قالب جدا کنید، یک چاقو و یا کاردک نازک بردارید و به آرامی از لبههای قرص نان، نان را از قالب جدا کنید. قالب را تکان دهید تا نان راحتتر جدا شود.
https://joyfoodsunshine.com/best-banana-bread-recipe/