طرز تهیه نان سفید ساده به شما کمک میکند تا نان ساندویج با بافتی نرم تهیه کنید. قرار است این نان ساده را فقط با شش ترکیب شده و در پنج مرحله آماده کنیم.
طرز تهیه نان سفید ساده
در طرز تهیه نان سفید ساده به مواد زیر نیاز داریم:
مواد لازم:
- آرد: 375 گرم یا 2 و 3/4 فنجان
- آب گرم: 210 میلیلیتر یا 1 فنجان
- خمیر مایه فوری: یک قاشق چایخوری
- نمک: 1 قاشق چایخوری
- کره: 42.6 گرم یا 3 قاشق غذاخوری
- شکر یا عسل: یک قاشق غذاخوری یا بیشتر که به ترجیح خودتان بستگی دارد
دستور تهیه
میتوانید طرز تهیه نان سفید ساده را در 5 مرحله ساده یاد بگیرید.
مرحله اول: آماده کردن خمیر
در یک کاسه، آب ولرم، عسل یا شکر، نمک، خمیرمایه را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد در آب حل شوند.
کره نرم شده را هم اضافه کنید. سپس آرد را اضافه کنید و مواد را خوب مخلوط کنید. برای ورز دادن خمیر بهتر است از همزن برقی استفاده کنید تا کار ورز دادن خمیر برایتان راحت باشد. اگر همزن برقی ندارید و یا نمیخواهید با همزن برقی خمیرتان را ورز دهید، میتوانید با دستتان ورز دهید. برای اینکه بدانید خمیر را بهطور کامل ورز دادهاید یا نه، بعد از ورز دادن باید ببینید که آیا خمیر کشیده میشود یا نه. کشیده شدن خمیر به معنای آماده شدن آن است.
در طرز تهیه نان سفید ساده میخواهیم ترفندی را به شما یاد دهیم که بتوانید زمان ورز دادن خمیر را کمتر کنید.
بعد از ورز دادن به مدت 6 الی 8 دقیقه، روی خمیر را به مدت 10 دقیقه بپوشانید و بعد از آن دوباره خمیر را به مدت 2 الی 3 دقیقه ورز دهید. در این حالت خمیر به راحتی کشیده میشود. این 10 دقیقه استراحت دادن به خمیر به جذب رطوبت بیشتر در خمیر کمک میکند. در این حالت خمیر نرم خواهد شد و حالا آماده برای ادامه مراحل بعدی است.
مرحله دوم: حجمدهی اولیه به خمیر
داخل ظرف تمیزی را خیلی کم چرب کنید و خمیر را داخل آن بگذارید، سپس روی خمیر را با نایلکس بپوشانید و خمیر را به مدت 2 ساعت در محیط گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.
مرحله سوم: شکل دادن به خمیر
بعد از حجمدهی به خمیر، خمیر را روی سطح صافی بگذارید که کمی آرد روی سطح پاشیدهاید. در ین مرحله از طرز تهیه نان سفید نرم، خمیر را صاف کنید و به شکل یک مستطیل دربیاورید.
یک سوم خمیر در قسمت پایین را به سمت خمیر تا بزنید و سپس قسمت بالای خمیر را به سمت پایین تا بزنید طوری که روی لایه دیگر بیفتد.
حالا این مستطیل را به شکل یک مستطیل بلندتری دربیاورید. خمیر را در همان حالت رول کنید. یادتان باشد لبههای خمیر را فشار دهید. حالا دوباره خمیر را در یک قالب پخت که از قبل چرب کردهاید بگذارید و آن را با یک لایه پلاستیکی بپوشانید.
مرحله چهارم: حجمدهی دوباره
خمیر را به مدت 70 الی 75 دقیقه در محیط گرم قرار دهید.
مرحله پنجم: پختن خمیر
فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و به مدت 32 تا 35 دقیقه در فر بپزید.
در دقیقه 25اُم پخت، خمیر در داخل فر شروع به پف کردن خواهد کرد. این حالت به معنای پایان پخت نیست. در این حالت، وسط نان هنوز بافت خمیری دارد و اگر نان را بردارید، وسط نان هنوز بوی خمیر خواهد داد. بنابراین تا دقیقه 35 پخت صبر کنید. وقتی نان بهصورت کامل پخته شد، آن را از فر بیرون بیاورید. منتظر بمانید تا نان بهصورت کامل سرد شود.
https://merryboosters.com/simple-white-bread-recipe/