دسته‌بندی نشده

طرز تهیه رول هلالی به روش حرفه‌ای‌ها

طرز تهیه رول هلالی فقط کمتر از دو ساعت از وقت شما را می‌گیرد. نتیجه این آشپزی فوق‌العاده خواهد بود و فقط به هفت ترکیب ساده برای تهیه اون نیاز داریم. رول هلالی یکی از خوشمزه‌ترین شیرینی‌هایی است که می‌توانید بخورید. این شیرینی نیازی به پف کردن ندارد و زمان زیادی از شما نخواهد گرفت.

 

طرز تهیه رول هلالی

در طرز تهیه رول هلالی به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

 مواد لازم

  • آرد: 390 گرم (سه فنجان)
  • شیر گرم (خیلی داغ نباشد): 170 میلی‌لیتر (3/4 فنجان الی نصف قاشق غذاخوری)
  • یک عدد تخم‌مرغ
  • کره: 57 گرم (1/4 فنجان یا 4 قاشق غذاخوری)
  • شکر: 32 گرم یا 2 و نیم قاشق غذاخوری
  • نمک: 1 قاشق چایخوری (6 گرم)
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه بورانی کدو به روشی متفاوت و خوشمزه

 

طرز تهیه

طرز تهیه رول هلالی فقط به 4 مرحله ساده نیاز دارد:

مرحله اول: آماده کردن خمیر رول هلالی

در یک کاسه، همه مواد را با هم مخلوط کنید و به شکل خمیر دربیاورید.

شیر، شکر، خمیرمایه، تخم‌مرغ، نمک، کره و آرد را اضافه کنید و باهم مخلوط کنید.

خمیر را به سطح صافی انتقال بدهید و ورز دهید تا نرم شود. در طرز تهیه رول هلالی باید این نکته را بدانید که خمیر را هر چقدر خوب ورز دهید، رول هلالی بهتری به دست خواهید آورد.

هر موقع خمیر کشیده شود، یعنی به خوبی ورز داده‌اید.

 

مرحله دوم: شکل‌دهی خمیر رول هلالی

در این مرحله از طرز تهیه رول هلالی، خمیر رول هلالی را شکل می‌دهیم:

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک مرغ

نحوه درست کردن ورق رول هلالی

وقتی خمیر رول هلالی آماده شد، خمیر را به شکل دایره به ضخامت 5 الی 6 میلی‌متر (14 اینچ) دربیاورید. حال خمیر دایره‌ای شکل را به 4 قسمت مساوی تقسیم کنید. حالا 4 ربع داریم که باید هر ربع را به 3 قسمت مساوی تقسیم کنید.

 

نحوه تا کردن رول هلالی

هر تکه از خمیر را بردارید و از سمت پایین شروع کنید به سمت بالا تا کنید تا به شکل هلال دربیاید. رول‌های هلالی را در سینی نچسب فر قرار دهید. اگر سینی فرتان نچسب نیست، کمی آن را چرب کنید. روی خمیر را بپوشانید و منتظر بمانید تا خمیر کمی پف کند.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شیشلیک رستورانی همراه با نکات مهم

 

مرحله سوم: پف کردن خمیر رول هلالی

خمیر رول هلالی را به مدت 60 دقیقه را در یک محیط گرم قرار دهید تا اندازه آن دو برابر شود. بعد از یک ساعت، روی رول‌ها را تخم‌مرغ بزنید تا موقع پخت رنگ آنها قهوه‌ای طلایی رنگ شود. حالا خمیرها برای گذاشتن در فر آماده هستند.

 

مرحله چهارم: پختن رول‌های هلالی

وقتی خمیر کاملاً پف کرد، آماده گذاشتن در فر هستند. فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سلسیوس گرم کنید و رول‌ها را به مدت 20 دقیقه در فر بپزید.

 

https://merryboosters.com/crescent-rolls-recipe/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *