دسته‌بندی نشده

طرز تهیه پودینگ تافی چسبنده با خرما

در طرز تهیه پودینگ تافی چسبنده از خرما و شکر قهوه‌ای و شهد استفاده می‌شود که با سس تافی پر از کره گرم سرو می‌شود. این پودینگ در واقع نوعی کیک اسفنجی بسیار مرطوب است که روی آن را با سس تافی تزیین می‌کنند. پودینگ نوعی واژه بریتانیایی است که به جای دسری به کار می‌رو که گرم سرو می‌شود. پودینگ تافی چسبنده نیز نوعی دسر انگلیسی است که معمولاً در رستوران‌های کشور انگلیس سرو می‌شود.

 

طرز تهیه پودینگ تافی چسبنده  

در طرز تهیه پودینگ تافی چسبنده به مواد زیر نیاز داریم:

مواد لازم برای کیک پودینگ

  • 8 اونس خرمای بدون هسته
  • 1 فنجان آب جوشیده (250 میلی‌لیتر)
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • 2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
  • 1 فنجان شکر قهوه‌ای (200 گرم)
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 2 عدد تخم‌مرغ بزرگ
  • 3 قشق غذاخوری شهد
  • 1 و نیم فنجان آرد چند منظوره
  • 1 و نیم قاشق چایخوری بکینگ‌پودر
  • نصف قاشق چایخوری نمک
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه نان فوکاچیا بدون ورز دادن

مواد لازم برای تهیه سس تافی

  • نصف فنجان خامه فرم‌ گرفته یا خامه سنگین (75 میلی‌لیتر)
  • نصف فنجان شکر قهوه‌ای (100 گرم)
  • 1/4 فنجان کره (57 گرم)
  • 3 قاشق غذاخوری شهد
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل

دستور تهیه

  1. خرماها را در آب جوش و جوش شیرین به مدت 15 دقیقه خیس کنید. سپس این مخلوط رو در غذاساز بریزید و خوب مخلو کنید تا صاف و یکدست بشه.
  2. فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و سپس قالب مافین را چرب کنید.
  3. در یک کاسه متوسط، آرد، بکینگ‌پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
  4. در یک کاسه بزرگی، پوره خرما، کره، شکر قهوه‌ای، وانیل، تخم‌مرغ‌ها و شهد را با هم مخلوط کنید تا مخلوط یکدستی به دست آورید.
  5. مخلوط آرد رو هم به این مواد اضافه کنید و هم بزنید. خمیر را در قالب مافین بریزید.
  6. کیک رو به مدت 18 الی 20 دقیقه بپزید.
  7. در عین حال، همه ترکیبا سس تافی رو در یک تابه حرارت بدید. مواد سس رو به مدت 5 دقیقه بپزید تا غلیظ بشه.
  8. سس تافی گرم رو روی کیک گرم بریزید. می‌توانید این پودینگ رو با بستنی وانیلی یا خامه فرم گرفته شده میل کنید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سوپ سبزیجات

نکات مهم

کیک پودینگ و سس تافی را می‌توانید به‌صورت جداگانه در یخچال به مدت 5 روز نگهداری کنید. برای سرو، کیک پودینگ رو به مدت 30 ثانیه در مایکروویو گرم کنید. می‌توانید سس تافی را روی تابه هم گرم کنید و یا به مدت 30 ثانیه در مایکروویو قرار دهید. فقط اگر روی تابه روی شعله گاز گرم کردید، سس تافی را گهگاهی هم بزنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک نسکافه‌ای با ماست با دو روش متفاوت!

 

https://www.littlesweetbaker.com/sticky-toffee-pudding/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *