دسته‌بندی نشده

طرز تهیه پودینگ برنج پخته با بافتی شبیه کاسترد

اگر مثل من عاشق بافت نرم کاسترد هستید پس مطمئنم از طرز تهیه پودینگ برنج پخته خوشتون خواهد آمد. این پودینگ با پودینگ‌های دیگه فرق می‌کنه. چون همونطور که از اسمش مشخصه قراره این پودینگ خوشمزه رو با برنج پخته درست کنیم و به یک روش خیلی ساده و رایج در فر بپزیم.

 

طرز تهیه پودینگ برنج پخته

معمولاً پودینگ برنج رو با شیر و شکر و طعم‌دهنده‌هایی مانند دارچین، جوز هندی، وانیل و کشمش تهیه می‌کنند. پودینگ برنج رو می‌تونید به عنوان یک وعده غذایی کامل میل کنید و یا می‌تونید به‌عنوان دسر میل کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی

پودینگ برنج پخته شده نسبت به پودینگ برنج خام غلیظ‌تر هست و بافت اون شبیه کاسترد است. پودینگ برنج خام بعد از پخت کرمی‌تر می‌شود و بافت آن شبیه پوره می‌شود. خوب هر دو خوشمزه هست و نمی‌توان از این پودینگ‌ها صرف‌نظر کرد.

 

مواد لازم

در طرز تهیه پودینگ برنج پخته به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

  • دو فنجان برنج پخته
  • 3 فنجان شیر کامل
  • 3 عد تخم‌مرغ بزرگ
  • 3/4 فنجان شکر ریزدانه
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 1 قاشق چایخوری پودر دارچین
  • 1/4 قاشق چایخوری جوز هندی
  • 1/4 قاشق چایخوری نمک
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سالاد پاستا یونانی همراه با چاشنی مخصوص

طرز تهیه

  1. فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید و ظرف مخصوص پخت در فر را چرب کنید.
  2. در ظرف دیگری، شیر، تخم‌مرغ‌ها، شکر، وانیل، دارچین، جوز هندی و نمک را با هم مخلوط کنید.
  3. برنج پخته را هم بزنید تا یکدست شود. مواد را در تابه مخصوص پخت در فر که قبلاً چرب کرده‌اید بریزید.
  4. مواد را به مدت 1 ساعت در فر بپزید یا تا زمانیکه بافت آن شبیه کاسترد شود منتظر بمانید، سپس فر را خاموش کنید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه جواهر پلو

 

نکات مهم

پودینگ برنج را می‌توانید به مدت 3 روز در یخچال نگهداری کنید. حتی می‌توانید این پودینگ را به مدت 3 ماه در ظرف دربسته در فر بگذارید. قبل از مصرف کافی است از شب قبل آن را از فریزر بیرون بیاورید و در مایکروویو به مدت چند ثانیه گرم کنید.

 

https://www.littlesweetbaker.com/baked-rice-pudding/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *