دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کراکر گراهام خانگی خوشمزه

طرز تهیه کراکر گراهام خیلی آسان است و اگر خودتان آن را در خانه تهیه کنید، متوجه خواهید شد که مزه آن خیلی بهتر از کراکر گراهام آماده است. بله درست حدس زدید، وقتی خودتان کراکر درست می‌کنید، می‌دانید که از چه موادی در آن استفاده می‌کنید و از مواد فرآوری‌شده استفاده نمی‌کنید، پس قطعاً طعم آن بی‌نظیر خواهد بود.

 

طرز تهیه کراکر گراهام

طرز تهیه کراکر گراهام خانگی خوشمزه

در طرز تهیه کراکر گراهام به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

  • دو فنجان آرد چند منظوره به اضافه آرد اضافی برای گردپاشی
  • 1 قاشق چایخوری پودر دارچین
  • 1 قاشق چایخوری جوش شیرین
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • 7 قاشق غذاخوری کره نرم شده
  • 1 فنجان شکر قهوه‌ای
  • 3 قاشق غذاخوری شیر کامل
  • 1/3 فنجان عسل
  • 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه نان کندویی با شربت عسل

دستور تهیه

در طرز تهیه کراکر گراهام باید طبق دستور زیر عمل کنید:

 درست کردن خمیر

  1. در یک کاسه متوسط، آرد، دارچین، جوش شیرین و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  2. در ظرف میکسر، کره و شکر را با هم مخلوط کنید.
  3. سرعت میکسر را در حد متوسط قرار دهید تا رنگ آن روشن شود (حدود 3 دقیقه زمان برای این مرحله از طرز تهیه کراکر گراهام کافی است). بعد از سه دقیقه، سرعت میکسر را کاهش دهید و ترکیب آرد را اضافه کنید و دوباره هم بزنید (حدود دو دقیقه).
  4. شیر، عسل و عصاره وانیل را هم اضافه کنید. خمیر باید چسبنده و نرم باشد.
  5. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و هر دو را در ظرف جداگانه‌ای بگذارید و با در پلاستیکی بپوشانید. این خمیر را باید حداقل به مدت 1 ساعت استراحت کند.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سس فرانسوی و انواع آن

مرحله پخت خمیر

  1. سینی فر را در وسط فر قرار دهید و فر را از قبل با دمای 350 درجه گرم کنید. آرد را روی سطح صاف بپاشید و یکی از توپ‌های خمیری را در وسط آن قرار دهید.
  2. با خمیر یک مستطیل 5 در 6 اینچی درست کنید، روی آن آرد بپاشید و سطح آن را صاف کنید. در صورت نیاز آرد بیشتری اضافه کنید، خمیر را رول کنید تا تقریباً 15 در 11 اینچ شود و خیلی نازک شود.
  3. برای اینکه کراکرتان شبیه به کراکرهای آماده شود، هر ورقه از خمیر را به صورت یک مستطیل 2 و 1/4 در 4 و 3/4 اینچی دربیاورید و با یک سیخ بامبو سوراخ‌هایی روی خمیر ایجاد کنید.
  4. برای پخت کراکرها به 10 الی 12 دقیقه زمان نیاز داریم که کراکرها باید سفت و تیره شوند. بعد از پختن با چاقو فوراً کراکرها را ببرید. منتظر بمانید تا در دمای اتاق سرد شوند.
  5. کراکر گراهام را می‌توانید به مدت 3 هفته در ظرف در بسته و در دمای محیط نگهداری کنید و با می‌توانید حداقل به مدت 3 ماه در فریزر نگهدارید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه تخم مرغ ابری

https://www.culinaryhill.com/homemade-graham-crackers/

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *