دسته‌بندی نشده

طرز تهیه پودینگ کنجد سیاه به روش آسیایی

طرز تهیه پودینگ کنجد سیاه را حتماً باید یاد بگیرید. این دسر آسیایی یک دسر کم چرب و بدون گلوتن است. با اینکه دانه‌های کنجد سیاه به‌طور طبیعی شیرین هستند و عطر و طعم بی‌نظیری دارد، کنجد سیاه یک منبع بسیار سالم کلسیم، آهن، منیزیم، پروتئین و اسیدهای چرب ضروری است که به صاف شدن پوست و مو کمک می‌کنند.

 

طرز تهیه پودینگ کنجد سیاه

در کشورهای آسیایی مانند تایلند، طرز تهیه پودینگ کنجد سیاه به صورت رقیق است، اما اگر دوست داشته باشید می‌توانید با اضافه کردن نشاسته ذرت به آن (که در آب حل کرده‌اید)، کمی آن را غلیظ کنید.

 

مواد لازم

در طرز تهیه پودینگ کنجد سیاه به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

  • 3 فنجان آب
  • 1/4 قاشق غذاخوری نمک
  • 1/2 فنجان دانه کنجد سیاه
  • نصف فنجان بادام زمینی بوداده خشک شده بدون نمک (به‌جای بادام زمینی می‌توانید از بادام هندی هم استفاده کنید)
  • نصف فنجان شکر قهوه‌ای (اگر مزه شیرین را دوست دارید، می‌توانید شکر بیشتری اضافه کنید)
  • 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل خالص
  • 1/3 فنجان شیر نارگیل یا کرم نارگیل
  • یک و نیم قاشق غذاخوری نشاسته ذرت که در سه قاشق غذاخوری آب حل شده باشد
  • پودر نارگیل برای تزیین
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه پرده پلو خوشمزه با طعمی متفاوت

 

مراحل پخت

در طرز تهیه پودینگ کنجد سیاه باید مراحل زیر را طی کنید:

  1. همه مواد را یک جا جمع کنید.
  2. آب را با نمک مخلوط کنید و روی حرارت متوسط به بالا قرار دهید.
  3. درحالیکه مخلوط آب و نمک در حال حرارت دیدن است، با استفاده از آسیاب قهوه، دانه‌های کنجد سیاه را به شکل پودر درآورید. این مرحله از طرز تهیه پودینگ کنجد سیاه حدود یک دقیقه طول می‌کشد. پودر کنجد باید کمی روغنی شود و تقریباً شبیه خمیر شود (برای تمیز کردن آسیاب قهوه می‌توانید از یک پارچه خشک استفاده کنید).
  4. دانه کنجد پودر شده را در مخلوط آب داغ و نمک بریزید و هم بزنید. پودر کنجد را به خوبی در آب هم بزنید.
  5. با استفاده از همان آسیاب قهوه، بادام‌زمینی یا هر نوع آجیلی که دوست دارید را نیز آسیاب کنید. سپس به ظرف اضافه کنید و هم بزنید.
  6. منتظر بمانید تا مخلوط آب و آجیل به جوش بیاید، سپس حرارت را کم کنید. اجازه دهید تا به مدت 5 تا 8 دقیقه بپزد.
  7. در این مرحله از طرز تهیه پودینگ کنجد سیاه، پودینگ را می‌توان از صافی رد کرد (که در کشورهای آسیایی این کار را می‌کنند). با این وجود، اگر بافت شنی را ترجیح می‌دهید، می‌توانید این مرحله را رد شوید. اگر می‌خواهید پودینگ را از صافی رد کنید، آب کنجد صاف شده را دوباره در تابه بریزید و تفاله‌های آن را دور بیندازید.
  8. وقتی پودینگ را روی حرارت متوسط به پایین قرار دادید، در این مرحله از طرز تهیه پودینگ سیاه، شکر، وانیل، شیر نارگیل و ترکیب نشاسته ذرت را اضافه کنید. مدام هم بزنید. این دسر باید در طی یک یا دو دقیقه غلیظ شود.
  9. در صورت نیاز برای شیرین شدن پودینگ کنجد سیاه، کمی شکر قهوه‌ای به آن اضافه کنید.
  10. برای سرو، پودینگ را در فنجان‌های مخصوص پودینگ بریزید. این کار را باید در حالیکه پودینگ گرم است انجام دهید. برای تزیین می‌توانید کمی پودر نارگیل یا پودر بادام‌زمینی روی پودینگ بپاشید. می‌توانید کمی هم شیر نارگیل روی دسر بریزید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سوشی کره‌ای و تفاوت آن با سوشی ژاپنی

 

کلام آخر

این دسر به‌طور معمول به‌صورت گرم سرو می‌شودف اما در روزهای تابستان می‌توانید آن را سرد میل کنید. برای نگهداری آن نیز می‌توانید دسر را در ظرف دربسته بریزید و در یخچال به مدت بیش از یک هفته نگهداری کنید. موقع سرو دوباره آن را گرم کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه سالاد الویه

https://www.thespruceeats.com/black-sesame-pudding-3217349

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *