طرز تهیه چیز کیک کدو مخصوص کسانی است که عاشق پای کدو هستند. خود چیز کیک کدو به تنهایی خوشمزه است، اما وقتی کمی با سس کارامل و خامه فرم گرفته شده ترکیب میشود، تبدیل به یک چیزکیک بینظیری میشود. با این چیز کیک میتوانید بعد از شام از مهمانانتان پذیرایی کنید.
طرز تهیه چیز کیک کدو
در طرز تهیه چیز کیک کدو به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
مواد لازم برای کراست چیز کیک
- یک و نیم فنجان کراکر گراهام خرد شده
- 6 قاشق غذاخوری کره بدون نمک ذوب شده
- 1 قشق غذاخوری شکر
- نصف قاشق چایخوری دارچین
مواد لازم برای فیلینگ چیز کیک
- 3 بسته پنیر خامهای (هر کدام 8 اونس) که در دمای اتاق نگه داشتهاید
- 1 و نیم فنجان شکر قهوهای روشن
- 15 اونس مخلوط پای کدوی کنسروی یا آماده
- 4 عدد تخممرغ بزرگ
- 1/4 فنجان خامه ترش
- 2 قاشق غذاخوری آرد چند منظوره
- 2 قاشق چایخوری ادویه پای کدوی (خودتان میتوانید درست کنید)
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- یک قاشق غذاخوری عصاره وانیل
مواد لازم برای تاپینگ چیز کیک
- یک فنجان خامه سنگین سرد همراه با 1 قشق غذاخوری شکر و 1/2 قاشق چایخوری وانیل
- ادویه کدو برای تزیین
- گردوی بوداده
- سس کارامل
دستور تهیه
در طرز تهیه چیز کیک کدو باید طبق مراحل زیر عمل کنید:
طرز تهیه کراست پای
فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
- کراکرهای گراهام را در غذاساز بریزید و آنقدر هم بزنید تا کاملاً ریز شوند.
- در یک ظرف متوسط، یک و نیم فنجان پودر گراهام، 1 قاشق غذاخوری شکر، نصف فنجان دارچین و 6 قاشق غذاخوری کره ذوب شده را با هم مخلوط کنید. مواد را در یک تابه 9 اینچی بریزید که دیواره آن سه سانتیمتر باشد و با قاشق پودر به دست آمده را در انتهای تابه بریزید. تابه را در فر بگذارید و اجازه دهید به مدت 8 دقیقه با حرارت 350 درجه فارنهایت بپزد. بعد از 8 دقیقه از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید در دمای اتاق سرد شود.
دستور تهیه فیلینگ چیز کیک
در این مرحله از طرز تهیه چیز کیک کدو فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید.
- در یک ظرف میکسر، سه بسته پنیر خامهای نرم شده و 1 و نیم فنجان شکر قهوهای را با سرعت متوسط هم بزنید تا رنگ آن روشن شود (حدود 5 دقیقه).
- در یک ظرف جداگانه دیگر، با استفاده از یک همزن، 15 اونس از مخلوط پای کدو، 4 عدد تخممرغ بزرگ، 1/4 فنجان خامه ترش، 2 قاشق غذاخوری آرد، 2 قاشق چایخوری ادویه پای کدو، 1/4 قاشق چایخوری نمک و 1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید. این ترکیب را به فیلینگ چیز کیک اضافه کنید و با سرعت متوسط هم زدن را ادامه دهید تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند.
- مواد فیلینگ روی کراست که از قبل پختهاید بریزید و در قسمت وسط فر به مدت 1 ساعت با دمای 350 درجه فارنهایت بپزید. بعد از یک ساعت، فر را خاموش کنید و در فر را باز بگذارید و اجازه دهید چیز کیک به مدت 45 دقیقه در فر بماند. سپس از فر بردارید و بگذارید در دمای اتاق سرد شود. میتوانید حداقل به مدت 4 ساعت یا تمام شب را در یخچال قرار دهید، سپس سرو کنید.
طرز تهیه خامه فرم گرفته شده
در یک ظرف سرد میکسر، خامه فرم گرفته سنگین و سرد، یک فنجان شکر و نصف قاشق چایخوری وانیل مخلوط کنید و با سرعت بالا هم بزنید. فقط تا زمانی هم بزنید که مواد پف کنند، نباید زیاد هم بزنید. کمتر از دو دقیقه هم زدن کافی است. در انتها خامه فرم گرفته را در فریزر قرار دهید و بعد از ده دقیقه روی کیک را با خامه فرم گرفته تزیین کنید.