اگر میخواهید طرز تهیه شیرینی مادلن بدون قالب را یاد بگیرید، جای درستی آمدهاید. در این مقاله قصد داریم مرحله به مرحله تهیه این شیرینی را آموزش دهیم. طعم شیرینی مادلن بسیار عالی است. توصیه میکنم این شیرینی خوشمزه فرانسوی را حتماً درست کنید و از خوردن آن در کنار خانواد لذت ببرید.
طرز تهیه شیرینی مادلن
در این نوع طرز تهیه شیرینی مادلن به قالب نیازی نخواهیم داشت و از ترکیبات سادهای برای آن استفاده خواهیم کرد.
مواد لازم
4 عدد تخممرغ بزرگ
1 فنجان (200 گرم) شکر ریز دانه
1 و نیم فنجان + 1 و نیم قاشق غذاخوری (200 گرم) آرد چند منظوره
200 گرم کره بدون نمک (نرم شده باشد)
کمی نمک
یک قاشق چایخوری عصاره وانیل
2 قاشق چایخوری (10 گرم) بکینگپودر
پوست نصف یک عدد لیمو
طرز تهیه
در طرز تهیه شیرینی مادلن ابتدا تخممرغها، شکر ریزدانه و عصاره وانیل را در ظرف بزرگی بریزید و به مدت 1 یک الی 2 دقیقه با همزن دستی هم بزنید.
در این مرحله، کره نرم شده را در مکعبهای کوچکی ببرید و پوست خرد شده لیمو را به آن اضافه کنید و به مدت چند دقیقه با همزن دستی هم بزنید تا حالت کرمی مانند و صاف پیدا کند.
با استفاده از یک الک، آرد و بکینگپودر و کمی نمک را الک کنید. ترکیبات خشک را به کره و ترکیب تخممرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
روی مواد را با پوشش پلاستیکی ببندید (پلاستیک باید به سطح خمیر بچسبد) و به مدت 2 ساعت صبر کنید.
فر را از قبل با دمای 425 درجه فارنهایت یا 220 درجه سلسیوس گرم کنید و 10 تا 15 دقیقه منتظر بمانید تا فر گرم شود.
تابه نچسب مادلن را با کاغذ روغنی کاپ کیک بپوشانید. با کمک قاشق کوکی یا قیف آشپزی، داخل تابه نچسب مادلن را با خمیر شیرینی مادلن پر کنید.
در این مرحله از طرز تهیه شیرینی مادلن، شیرینی را به مدت 425 درجه فارنهایت به مدت 5 دقیقه بپزید.
بعد از 5 دقیقه، حرارت را تا 355 درجه فارنهایت یا 180 درجه سلسیوس کاهش دهید و به مدت 15 تا 17 دقیقه دیگر نیز بپزید تا رنگ مادلنها طلایی شود.
بعد از اینکه مادلنها پخته شدند، آنها را از فر بیرون بیاورید و چند دقیقه صبر کنید تا کمی سرد شوند. این شیرینی را گرم سرو کنید و یا منتظر بمانید تا کمی سرد شود، سپس کمی پودر قند روی آن بپاشید.
نحوه نگهداری از شیرینی مادلن
بهترین روش برای نگهداری شیرینی مادلن این است که آنها را داخل یک ظرف شیشهای دربسته نگه دارید. در این حالت شیرینی به مدت چند روز در دمای اتاق تازه میماند (حداقل 4 روز).
اگر میخواهید این شیرینی را به مدت بیشتری نگه دارید، میتوانی شیرینی را در ظرف دربستهای بریزید و به مدت 3 ماه در فریزر نگه دارید.
https://www.bakinglikeachef.com/madeleine-recipe-without-mold/