من چیزی بیش از یک خورشت را دوست ندارم که ساده باشد و مزه آن عالی باشد ، اما مواد کمی و مراحل پخت و پز ندارد. اگر به همان روشی که من انجام می دهم فکر می کنم ، پس این عاشق دستور غذای خورشت آلو ، خورش آلو را دوست خواهید داشت. من عاشق آلوها و از نظر من قطعاً آنها یک نوع ماده تشکیل دهنده زمستان هستند. این دستور العمل ها ساده ، در عین حال بسیار خوشمزه و بسیار آرامش بخش است.
مواد لازم (خدمات 6)
1 پیاز متوسط
4 سیر میخک
8 پا مرغ
1/2 لیوان نخود خرد شده
1 عدد آلو سوراخ شده
1/2 قاشق چایخوری زردچوبه
2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
نمک و فلفل
روغن
پیاز خرد شده و پیاز خرد شده را خرد کنید. در مقداری روغن تا زمانی که طلایی شود ، در روغن تفت دهید. زردچوبه را اضافه کرده و هم بزنید. پاهای مرغ را با نمک و فلفل حل کنید و از هر طرف به مدت چند دقیقه به قابلمه و سس اضافه کنید.
نخود خرد شده را به همراه 1/2 فنجان آب اضافه کنید. کمی نمک و فلفل اضافه کنید ، 20 دقیقه روی آن را بپوشانید و بپزید.
آلوها را اضافه کرده و 40 دقیقه دیگر روی آن را بپزید.
چاشنی ها را چک کنید و در صورت لزوم نمک بیشتری اضافه کنید. 2 قاشق غذاخوری زعفران دم کرده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مدت زمان 5 دقیقه دیگر طبخ کنید. روی برنج سرو کنید.
خودشه! ساخت آن بسیار آسان و ساده است. من معمولاً مرغ خود را بدون پوست می پزم ، مگر اینکه آن را در فر بریزم. این به عهده شماست که مرغ خود را با پوست بپزید یا بدون پوست. امیدوارم خورشید را به همان اندازه خوشمزه و جذاب پیدا کنید!
به روز رسانی: من چندین تحقیق درباره نوع نخود خرد شده ای که استفاده می کنم دریافت کردم. خوب ، این زمان اعتراف است. تا آنجا که می توانم به خاطر بیاورم نخود فرنگی ساداف را خریداری کرده ام و آنها همیشه در دستورالعمل من خوب عمل کرده اند و متوجه شده اند که آنها سریعتر از مارک های دیگر طبخ می شوند. من فرض کردم که مارک آنها واقعاً از کیفیت برتر برخوردار است همانطور که در بسته بندی آنها بیان شده است.
چیزی که من تا زمانی که اظهارنظر دوستم فراه ندیدم این بود که دو نوع مختلف نخود فرنگی وجود دارد. من به خاطر ندارم که وقتی که بسته را به انگلیسی نگاه کردم می خواندم روی این پکیج که نوع من از آن نوع آشپزی سریع است و مطمئناً وقتی که به این بسته نگاه کردم ، به سادگی می گویم زرد اسپلیتی ، اما در فارسی بالاتر از آن گفته می شود سریع پخت و پز اسپلیت. چشمان من بلافاصله نسخه انگلیسی را می خواند ، همانطور که با قلم های بزرگتر نوشته شده است و توجه اول را به خود جلب می کند.
با استفاده از این گفته ، اگر از این نوع نخود خرد شده استفاده می کنید ، پس بروید و دستورالعمل من را مطابق آنچه که هست دنبال کنید. با این حال ، اگر از نخود خرد شده معمولی استفاده می کنید ، قبل از پختن آنها ، نیم ساعت تا یک ساعت آنها را خیس کنید. عذرخواهی می کنم از سردرگمی.
این دستور العمل مرغ ایرانی با آلو سنتی از اصفهان ، زادگاه نسیم علیخانی در ایران است. در رستوران بروکلین ، صفره ، علیخانی مرغ را به طور جداگانه از سس طبخ می کند ، اما در خانه او کاری را انجام می دهد که مادرش می کند – با همه چیزهایی که در یک قابلمه بزرگ با هم پخته شده است ، همانطور که در اینجا انجام می شود. آلو خشک و زرشک را می توان در بازارهای فارسی یا خاورمیانه یافت.
جهت ها
پیازهای خرد شده را در روغن نباتی یا روغن زیتون صاف کنید تا طلایی شود ، سپس چند دقیقه دیگر زردچوبه و سس را اضافه کنید.
مرغ و سس را اضافه کنید تا رنگ آن تغییر کند ، از هر طرف حدود 4 دقیقه.
رب گوجه فرنگی را در 1 فنجان آب رقیق کنید ، سپس آب لیمو یا آب لیمو ، شکر قهوه ای ، نمک ، فلفل و دارچین را اضافه کنید.
آن را روی مخلوط گوجه فرنگی بر روی مرغ بریزید ، سپس بپوشانید و بگذارید 15 دقیقه بجوشد.
آلوها را به مرغ اضافه کنید و همه آن را به جوش آورده ، سپس حرارت را کم کنید و بگذارید 25-30 دقیقه دیگر بجوشد. اگر به آب بیشتری احتیاج دارد ، حداکثر 1/2 فنجان اضافه کنید. در پایان می خواهید سس غلیظی را بپوشانید که مرغ و میوه های شما را پوشانده باشد. اگر بیش از حد مایع است ، آن را کشف کنید و بگذارید آب تبخیر شود ، اما مراقب باشید مایع زیادی از دست نرود و خطر چسبیدن مرغ را در ته دیگ بریزید.
در حالی که مرغ در حال تند شدن است ، زرشک ها را به مدت 15-20 دقیقه در آب خیس کنید ، سپس خوب تخلیه کنید. زرشک ها را در یک تابه قرار دهید ، سپس روغن زیتون یا کره را روی آن بریزید. آنها را فقط 2-3 دقیقه یا تا زمانی که روغن ریخته شود ، روی حرارت متوسط سرخ کنید. گرما را خاموش کرده و دو قاشق غذاخوری شکر را روی زرشک ها بریزید. آنها را به آرامی مخلوط کرده و آنها را آغشته به آغوش نگه دارید تا هنگام آماده شدن خورش ، چاشنی بزنید.
هنگامی که مرغ به طور تند و تیز انجام شد ، زرشک را برای جوشانده اضافه کنید. من اغلب دوست دارم این غذا را با سیب زمینی جولیان سرو کنم ، اما سیب زمینی سرخ شده معمولی نیز خوب است.