طرز تهیه شیرینی ماکارون را باید حتماً امتحان کنید، مخصوصاً زمانی که میخواهید در مهمانیها نظر همه را به خود جلب کنید. این شیرینیها هم خوشمزه هستند و هم زیبا به نظر میرسند، بنابراین هر کس با دیدن آن میخواهد آن را امتحان کند.
طرز تهیه شیرینی ماکارون
در طرز تهیه شیرینی ماکارون به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
مواد لازم
- 100 گرم سفیده تخممرغ (3 عدد تخممرغ بزرگ متناسب با دمای اتاق)
- 140 گرم یا 1 و نیم فنجان آرد بادام
- 90 گرم یا دقیقاً نصف فنجان شکر دانه ریز
- 130 گرم یا 1 فنجان شکر قنادی
- 1 قاشق چایخوری وانیل (5 میلیلیتر)
- 1/4 قاشق چایخوری کرم تارتار (800 میلیگرم)
مواد لازم برای باترکریم
- یک فنجان کره بدون نمک نرم (226 گرم)
- 5 عدد زرده تخممرغ
- نصف فنجان شکر دانه ریز (100 گرم)
- 1 قاشق چایخوری وانیل
- 3 قاشق غذاخوری آب (30 میلیلیتر)
- کمی نمک
طرز تهیه
در طرز تهیه شیرینی ماکارون، ابتدا باید ماکارونها را تهیه کنیم:
برای تهیه ماکارون
- شکر شیرینیپزی و آرد بادام را در یک ظرفی با مخلوط کنید.
- سفیده تخممرغها را در ظرف بسیار تمیزی اضافه کنید.
- با استفاده از همزن برقی، سفیده تخممرغ را هم بزنید. وقتی سفیده تخممرغ کف کرد، کرم تارتار را اضافه کنید و سپس شکر دانهریز را اضافه کنید.
- اگر دوست داشتید، در این مرحله از طرز تهیه شیرینی ماکارون، رنگ خوراکی مورد نظرتان را اضافه کنید، سپس وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
- به حالت دورانی مواد را هم بزنید و همزمان با هم زدن دورانیف 1/3 مواد خشک را اضافه کنید.
- بقیه مواد خشک را به آرامی اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید.
- ترکیب نهایی را با قاشق داخل قیف گرد بریزید و شکل دادن به شیرینی را شروع کنید.
- شیرییهای یک اینچی را روی کاغذ روغنی قرار دهید. این شیرینی باید تقریباً 40 دقیقه قبل از گذاشتن در فر در محیط بیرون بماند.
- شیرینی را در فر به مدت 12 الی 15 دقیقه با دمای 300 درجه فارنهایت بپزید. بعد از اینکه شیرینیها سرد شدند از روی کاغذ روغنی بردارید.
برای فیلینگ باترکریم فرانسوی
- در این مرحله از طرز تهیه شیرینی ماکارون، شکر و آب را در تابه متوسطی مخلوط کنید. تابه را روی حرارت بگذارید و هم بزنید تا شکر حل شود. زیر حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید.
- زردهها را در میکسر آنقدر هم بزنید تا غلیظ و کفآلود شود.
- شکر و آب را تا زمانیکه دمای آن به 240 درجه سانتیگراد برسد بپزید. وقتی به این دما رسید، فوراً از روی حرارت بردارید. شربت داغ را به آرامی در ظرف حاوی زرده تخممرغ بریزید و با میکسر هم بزنید.
- به هم زدن ادامه دهید تا کف ظرف خنک شود و ترکیب زرده تخممرغ متناسب با دمای اتاق شود.
- در این مرحله از طرز تهیه شیرینی ماکارون، هر بار بخشی از کره را اضافه کنید و منتظر بمانید تا کره کاملاً مخلوط شود، سپس کره بعدی را انتخاب کنید. وانیل و نمک را هم اضافه کنید. به هم زدن ادامه دهید تا باترکریم صاف و کرمی مانند شود (حدود 5 الی 6 دقیقه). اگر دوست داشتید، رنگ خوراکی هم اضافه کنید.
مونتاژ شیرینی
هر فیلینگ شیرینی را بین دو ماکارون قرار دهید (مثل ساندویچ). همین کار را تکرار کنید تا همه ماکارونها را با فیلینگ شیرینی پر کنید. ماکارونها باید به مدت 1 الی 3 روز در یخچال بمانند. این کار باعث میشود تا فیلینگ شیرینی نرم شود.
https://preppykitchen.com/french-macarons/