طرز تهیه کیک انگور نوعی کیک ایتالیایی است که از انگور تازه، روغن زیتون و پوست پرتقال تهیه میشود. این کیک ساده و خوشمزه، روش خوشمزهای برای پخت انگور است. اگر تا به حال طرز تهیه این کیک را امتحان نکردهاید، وقت آن است که طرز پخت این کیک خوشمزه را امتحان کنید، چون واقعاً ارزشش دارد که برای آن زمان صرف کنید.
طرز تهیه کیک انگور
اگر طرز تهیه کیک انگور را تا به حال امتحان نکرده باشید، بیشک یکی از بهترین و خوشمزهترین کیکهای دنیا را از دست دادهاید. وقتی انگور پخته میشود، مزه شیرین آن در کیک احساس میشود، به همین خاطر کیک انگور بسیار خوشمزه است.
مواد لازم
- یک و نیم فنجان آرد چند منظوره
- 3/4 قاشق چایخوری بکینگپودر
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
- 2 عدد تخممرغ بزرگ
- 2/3 فنجان شکر دانهریز
- 1/3 فنجان شیر
- 1/4 فنجان روغن زیتون
- 1/4 فنجان کره بدون نمک، ذوب شده
- 1 قاشق چایخوری پوست پرتقال
- 1/2 قاشق چایخوری پودر دارچین
- 2 فنجان انگور بنفش
- شکر قنادی به مقدار لازم
پوست پرتقال
استفاده از پوست پرتقال در طرز تهیه کیک انگور باعث خوشمزه شدن کیک میشود. میتوانید از پوست لیمو هم استفاده کنید، اما به نظر من طعم کیک انگور با پوست پرتقال بسیار بهتر میشود.
انگور
انگور مهمترین ترکیب مورد استفاده در طرز تهیه کیک انگور است، بنابراین از انگور با کیفیت قرمز یا بنفش استفاده کنید.
روغن زیتون
روغن زیتون باعث مرطوب ماندن کیک میشود. بهتر است از روغن زیتون با کیفیت برای تهیه این کیک استفاده کنید.
طرز تهیه
- فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. یک تابه گرد 9 اینچی را با اسپری پخت یا کره و آرد چرب کنید و کنار بگذارید.
- آرد، بکینگپودر و نمک را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
- در این مرحله از طرز تهیه کیک انگور، در ظرف بزرگی به کمک یک میکسر، تخممرغها و شکر را آنقدر هم بزنید تا ترکیب غلیظی به دست آید. این مرحله تقریباً 3 تا 4 دقیقه طول میکشد. شیر، روغن، کره، پوست پرتقال و دارچین را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند. مواد را به ترکیب آرد اضافه کنید و دوباره مواد را هم بزنید. انگور قرمز را هم اضافه کنید. مخلوط به دست آمده را در تابهای که از قبل آماده کردهاید بریزید.
- تابه کیک را در فر بگذارید و اجازه دهید به مدت 50 تا 60 دقیقه بپزد. سپس تابه یا قالب کیک را از فر بیرون بیاورید و 10 دقیقه منتظر بمانید تا کیک سرد شود. روی کیک را شکر قنادی تزیین کنید.
نکات مهم
اگر میخواهید کیکتان مزه مرکبات بدهد، میتوانید از پوست پرتقال و پوست لیموی بیشتری در خمیر کیک استفاده کنید.
طرز تهیه کیک انگور به سبک قدیمی بدون دارچین است. میتوانید دارچین را از مواد لازم کیک انگور حذف کنید اکه به سلیقه خودتان بستگی دارد.
سعی کنید از انگورهای کوچک برای تهیه این کیک استفاده کنید. تا میتوانید انگورهای کوچک را انتخاب کنید. البته میتوانید از انگورهای بزرگ هم برای طرز تهیه کیک انگور استفاده کنید. اگر انگور بزرگ برای تهیه این کیک استفاده میکنید، آن را نبرید، چون موقع مخلوط شدن با خمیر خیس میشود.
این کیک را میتوانید به مدت یک هفته در ظرف دربسته در یخچال نگهداری کنید. همچنین میتوانید کیک انگور را به مدت 1 ماه در فریزر نگهدارید.
https://thisitaliankitchen.com/italian-grape-cake/