دسته‌بندی نشده

طرز تهیه کوکی نوتلا

این شیرینی های نوتلا ، کوکی های شکلاتی هستند که با مرکز نوتلا پرتقال پر شده اند ، سپس با یک درهم شکلات تیره و سفید در صدر قرار دارند. یک دستور تهیه کوکی آسان و چشمگیر که همه را برای چند ثانیه برمی گرداند!

نوتلا به تنهایی کاملاً خوشمزه است ، اما هنگامی که آن را در کوکی های شکلات پر می کنید ، به یک درمان شگفت آور خوشمزه می پردازید که همه دوستداران شکلات در زندگی شما را خوشحال می کند. من عاشق تهیه این کوکی ها به عنوان هدیه ای برای تعطیلات به همراه نعناع نعناع و آب نبات های گلدان هستیم.

یک بشقاب سرو کلوچه های نوتلا با یک برش نصف.

نوتلا یکی از بزرگترین غذاهایی است که تاکنون ایجاد شده است ، درست است؟ چه نان تست ، چه میوه ، چه خامه ای یا به راحتی از یک قاشق خورده شود ، نمی توانم به اندازه کافی از این مواد استفاده کنم. این کوکی های پر شده از نوتلا به بالای لیست دسرهای مورد علاقه من شلیک کرده اند زیرا آنها فقط خوب هستند.

چطور می توانید آشپزهای نوتلا را تهیه کنید؟
خمیر این کوکی ها ترکیبی از کره ، شکر ، آرد و تخم مرغ است. این خمیر همچنین با پودر کاکائو و نوتلا برای تقویت بیشتر عطر و طعم شکلات طعم دار شده است. خمیر کوکی ها به صورت توپ تشکیل می شوند ، سپس سرد می شوند. مرحله بعدی اضافه کردن پر کردن نوتلا به کوکی های شماست! پر کردن نوتلا به سادگی دستمال های نوتلا است که منجمد شده اند. خمیر کوکی ها در اطراف توپ های نوتلا جمع می شوند و سپس کوکی ها آماده پخت می شوند.

هنگامی که کوکی ها از اجاق گاز بیرون می آیند ، شما با یک مرکز غافلگیری پنهان ، به درمان های شکلات جویدنی خواهید رسید. می توانید کوکی ها را به طور معمول سرو کنید ، یا مانند شکلاتی اضافی که در اینجا انجام داده ام ، آنها را با آب شکلاتی میل کنید. می توانید کوکی های خود را به رنگ های سفید ، شیر یا شکلات تیره یا ترکیبی از این سه گل بزنید. گزینه دیگر این است که اگر طرفدار شکلات سخت هستید ، نیمی از هر کوکی را درون شکلات فرو کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شیر یخ خانگی: بستنی سنتی افغانی

توپ های خمیر کوکی شکلاتی را روی یک ورقه پخت.

نکاتی برای آشپزخانه های نوتلا
این کوکی ها را می توان تا 3 روز قبل تهیه کرد. تا زمانی که آماده لذت بردن از آنها باشید ، آنها را در یک ظرف هوایی در دمای اتاق نگهداری کنید.
اگر می خواهید قبل از برنامه ریزی ، خمیر کوکی را تا 2 ماه منجمد کنید. به سادگی خمیر را ذوب کنید و با اضافه کردن توپ های یخ زده Nutella ادامه دهید.
اگر یک روز گرم باشد ، نوتلا نسبتاً سریع ذوب می شود ، بنابراین حتما سریع کار کنید تا ظروف سرباز یا مسافر را به حداقل برساند. همیشه می توانید چند دقیقه توپ های نوتلا را درون فریزر بچسبانید تا بین شکل گیری کوکی های خود مجدداً بهم وصل شود.
خمیر کوکی را با عروسک های نوتلا در مرکز قرار دهید.

می توانید کوکی ها را یخ بزنید؟
این کوکی ها کاندیدای مناسبی برای فریزر هستند. کوکی های ساده را تا مدت 2 ماه در یک ظرف هوایی یا کیسه فریزر ذخیره کنید. اگر در حال شکلات کردن هستید ، توصیه می کنم کوکی ها را به طور ساده منجمد کنید ، سپس شکلات را به کوکی های ذوب شده اضافه کنید. کوکی ها را در دمای اتاق ذوب کنید.

خمیر کوکی نوتلا را روی یک ورقه پخت.

VARIATIONS COOKIE
در حالی که فکر می کنم این کوکی ها مانند گذشته کامل هستند ، روش های مختلفی برای سفارشی کردن طعم ها به سلیقه شما وجود دارد.

آیا نمی خواهید با ریختن کوکی هایتان در شکلات زحمت بکشید؟ می توانید تاپ های اصلی کوکی ها را با نمک درشت یا آبپاش شکلات تزئین کنید قبل از پخت و پز برای ظاهری متفاوت. در طول تعطیلات حتی می توانید کوکی ها را در آبپاش های رنگی بچینید تا یک ظاهر سرگرم کننده و جذاب داشته باشید.
اگر عاشق کره بادام زمینی هستید می توانید 1/2 فنجان نوتلا و 1/2 فنجان کره بادام زمینی را برای پر کردن هم بزنید.
کوکی های پر شده با نوتلا پخته شده.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کنافه با پنیر موزارلا در کمتر از 30 دقیقه

اکنون به شما هشدار می دهم ، این شیرینی های نوتلا اعتیاد آور هستند – شما نمی توانید فقط یک نفر بخورید! من در مهمانی ها این کوکی ها را سرو می کنم و همه خوشحال می شوند که یکی را نیش بزنند و همه آن را پیدا کنند.

یک پشته از کوکی های نوتلا در یک صفحه با یک برش باز.
این شیرینی ها برای تعطیلات مناسب هستند ، به عنوان یک میان وعده بعد از مدرسه ، یا برای یکی از آن روزهایی که شما علاقه زیادی به شکلات دارید!

شیرینی های نوتلا
این شیرینی های نوتلا ، کوکی های شکلاتی هستند که با مرکز نوتلا پرتقال پر شده اند ، سپس با یک درهم شکلات تیره و سفید در صدر قرار دارند. یک دستور تهیه کوکی آسان و چشمگیر که همه را برای چند ثانیه برمی گرداند!
CourseDessert
غذاهای آمریکایی
کلمات کلیدی کلمات کلیدی
زمان آماده سازی 15 دقیقه
زمان طبخ 10 دقیقه
زمان را 30 دقیقه خنک کنید
زمان کل 25 دقیقه
خدمات
24
کالری 243kcal
AuthorSara Welch

عناصر
1/4 لیوان نوتلا تقسیم استفاده کنید
1/2 فنجان کره نرم شد
1/2 فنجان شکر گرانول
1/2 فنجان شکر قهوه ای
1/2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
1 تخم مرغ
1 زرده تخم مرغ
1 1/2 فنجان تمام آردهای هدف
1/2 فنجان پودر کاکائو
1/2 قاشق چایخوری جوش شیرین
3/4 فنجان چیپس شکلات سفید یا آب نبات ذوب می شود
3/4 فنجان چیپس شکلاتی نیمه جامد یا آب نبات ذوب می شود
دستورالعمل ها
از 1 فنجان نوتلا برای تهیه 2 عدد چایخوری به اندازه قاشق چایخوری روی یک تابه ورقه ای از جنس پروانه استفاده کنید.
عروسک های نوتلا را تا زمانی که سفت شوند یخ بزنید.
فر را با دمای 350 درجه فارنهایت گرم کنید. قابلمه های ورق خط 2 با پوست یا حصیر پخت سیلیکون غیر استیک.
کره ، شکر گرانول و شکر قهوه ای را در کاسه یک میکسر قرار دهید. ضرب و شتم تا کرکی ، حدود 2-3 دقیقه.
1/4 لیوان باقیمانده عصاره و وانیل را نیز به کاسه اضافه کنید. ضرب و شتم تا ترکیب.
تخم مرغ و زرده تخم مرغ را داخل کاسه اضافه کرده و مخلوط کنید تا ترکیب شود.
آرد ، پودر کاکائو و جوش شیرین را به کاسه اضافه کنید. با سرعت کم مخلوط کنید تا ترکیب شود.
یک قاشق غذا خوری خمیر را 1/2/2 قاشق چایخوری بریزید و درون یک توپ قرار دهید. روی ورق های پخت آماده قرار دهید. با خمیر باقی مانده تکرار کنید.
ماهیتابه را با بسته بندی پلاستیکی بپوشانید و به مدت 10-15 دقیقه یا تا زمانی که توپ های خمیر محکم شود ، فریز کنید.
هر توپ خمیر را با دستان خود صاف کرده و یک گلدان نوتلا یخ زده را در بالا قرار دهید.
خمیر را در اطراف نوتلا تا کنید و صاف کنید تا یکدست شود. هر توپ را به شکل دیسک صاف کنید.
هر کوکی 2 اینچ را روی صفحات پخت قرار دهید.
کوکی ها را به مدت 10-15 دقیقه یا تا زمانی که محکم شود ، فریز کنید.
هر تابه یا کوکی ها را به مدت 10 دقیقه بپزید. بگذارید 10 دقیقه خنک شود و سپس به یک قفسه خنک کننده منتقل شوید.
شکلات تیره و سفید را در دو کاسه قرار دهید. هر کاسه را به مدت 30 ثانیه مایکروویو کنید تا شکلات ذوب شود. هم بزنید تا یکدست شود.
با استفاده از یک قاشق ، کیسه لوله کشی یا کیسه قابل پلاستیک پلاستیکی که نوک آن خاموش است ، بزنید تا هر دو شکلات روی کوکی ها بریزید.
بگذارید خنک شود تا شکلات سخت شود ، سپس سرو کنید. کوکی ها را می توان تا 3 روز در یک ظرف هوایی نگهداری کرد.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه پای سیب

تغذیه
کالری: 243kcal | کربوهیدرات ها: 30 گرم | پروتئین: 2 گرم | چربی: 12 گرم | چربی اشباع شده: 9 گرم | کلسترول: 26mg | سدیم: 72mg | پتاسیم: 150 میلی گرم | فیبر: 2 گرم | شکر: 21 گرم | ویتامین A: 140IU | کلسیم: 39mg | آهن: 1.7mg

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *