دسته‌بندی نشده

طرز تهیه مربای هلو خانگی خوشمزه و آسان

در طرز تهیه مربای هلو فقط به سه ترکیب ساده نیاز داریم. با هلو هر چیزی درست کنید خوشمزه می‌شود برای مثال، پنکیک هلو، پای هلو و مربای هلو هم یکی از آن خوشمزه‌ها است. بهترین روش برای گرفتن هلوها هم استفاده از روش بلانچ کردن است. فقط کافی است هلوها را به مدت 45 ثانیه در یک تابه پر از آب جوش قرار دهید. سپس هلوها را خیلی سریع از آب جوش دربیاورید و به مدت 1 دقیقه روی یخ بگذارید.

طرز تهیه مربای هلو

طرز تهیه مربای هلو خانگی خوشمزه و آسان

اگر می‌خواهید طرز تهیه مربای هلو را امتحان کنید به مواد زیر نیاز خواهید داشت:

 

مواد لازم

  • 3 تا 4 عدد هلوی متوسط
  • 2 و نیم فنجان شکر
  • آب یک عدد لیمو (آب لیمو به‌طور طبیعی حاوی پکتین زیادی است و به سفت شدن مربا کمک می‌کند).
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه رولت سوئیسی با لیمو

دستور تهیه

طرز تهیه مربای هلو خیلی آسان است. برای تهیه آن، هلو را بعد از بلانچ کردن با شکر و کمی آب لیمو در تابه‌ای مخلوط کنید. با کاردک هلوها را له کنید و تقریباً به مدت 15 تا 25 دقیقه بجوشانید و سپس زیر حرارت را خاموش کنید تا سرد شود. به همین راحتی!

 

نکات مهم در مورد پخت

بهتر است هلوها رسیده و بسیار شیرین باشند. اگر هلوها رسیده و شیرین باشند می‌توانید از شکر کمتری استفاده کنید. توصیه می‌کنم در طرز تهیه مربای هلو با کمتر از 1/4 فنجان شکر شروع کنید. در صورت نیاز شکر بیشتری می‌توانید اضافه کنید. همچنین در مورد اندازه شکر باید خیلی دقت کنید، نه شکر زیادی اضافه کنید و نه شکر خیلی کم.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   روغن انداختن فسنجون

 

سوالات پر تکرار

در طرز تهیه مربای هلو ممکن است با سوالاتی مواجه شوید که در زیر به برخی از آنها پاسخ داده‌ام:

از کجا بدانم مربا پخته است؟

ساده‌ترین روش، استفاده از ترمومتر است. دمای مربا باید به 220 درجه فارنهایت برسد. این دما نشان می‌دهد که مربا به حالت ژل درآمده است.

این نکته را به یاد داشته باشید که ممکن است 24 تا 48 زمان طول بکشد تا مربا خوب سفت شود. بنابراین اگر هنوز مربای‌تان رقیق است، نگران نشوید.

 

آیا می‌توانم مربای هلو را فریز کنم؟

بله می‌توانید. حتی خبر خوب این است که این مربا بهتر است فریز شود. فقط مطمئن باشید که هنگام فریز کردن فضای مناسبی در ظرف برای فریز شدن مربا وجود داشته باشد.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه قیمه نثار

 

مربای هلو چقدر در یخچال می‌ماند؟

اگر در مربا باز باشد، این مربا بین 10 تا 14 روز در یخچال می‌ماند. اما اگر در آن را محکم بسته باشید، در یخچال بین 1 تا 3 ماه می‌ماند. اگر در فریزر هم بگذارید، حدود یک سال می‌ماند.

 

آیا می‌توانم از هلوی منجمد شده برای مربای هلو استفاده کنم؟

بله می‌توانید. فقط در این مورد زمان پخت را باید طولانی کنید، چون میوه یخ زده معمولاً آبدارتر می‌شود. همچنین می‌توانید برای تعیین دقیق زمان پخت از ترمومتر استفاده کنید (وقتی دمای مربا به 220 درجه فارنهایت رسید، مربا آماده است).

 

https://www.scatteredthoughtsofacraftymom.com/easy-homemade-peach-jam-no-pectin-recipe/

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *