طرز تهیه کیک سابله یکی از جدیدترین کیکهای تولد برای انواع جشن تولدها است که با شکلات، گلها و خامه تزیین میشود. برای تولدها میتوانید کیک با حرف اول اسم را به زبان انگلیسی درست کنید و هر طور که دوست دارید آن را تزیین کنید. کیک سابل برای اولین بار توسط فردی به نام آدی کلینگ هوفر در سال 2018 معرفی شده بود و به دلیل سادگی و جدید بودن این نوع کیک خیلی زود مشهور شد.
طرز تهیه کیک سابله
کیک سابله از قرار دادن دو لایه کیک بر روی هم تشکیل شده است. میتوانید کیک را با کاکائو و یا هر چیز دیگری که دوست دارید تزیین کنید.
مواد لازم
در طرز تهیه کیک سابله به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
- تخممرغ: 6 عدد
- شکر: 2 فنجان
- آرد: دو اسکوپ (ملاقه)
- آب جوشیده: 1/2 فنجان
- بکینگپودر: 1 قاشق چایخوری
- نمک: 1/4 قاشق چایخوری
مواد لازم برای لایه میانی کیک
- خامه شیرینی: در صورت نیاز
- گردوی خرد شده: 1/2 فنجان
- موز: دو عدد
- شربت یا مربا: 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
در طرز تهیه کیک سابله، اول از همه مواد کیک را از یخچال بیرون بیاورید تا با دمای اتاق هماهنگ شوند، سپس فر را به مدت 15 دقیقه روشن کنید تا گرم شود. آرد، بکینگپودر و نمک را با هم مخلوط کنید و سه بار الک کنید.
سفیده و زرده تخممرغ را از هم جدا کنید و سفیده را با سریعترین سرعت میکسر هم بزنید تا پف کند، سپس یک فنجان شکر به آن اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا کرمی و غلیظ شود. سپس سفیده تخممرغ را در یخچال قرار دهید تا سرد شود. در ظرف دیگری، زرده تخممرغ را با وانیل و یک فنجان شکر مخلوط کنید و هم بزنید تا کرمی مانند شود، سپس آب جوشیده را به یکباره اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا کشدار شود.
سفیده تخممرغ را به زرده اضافه کنید و به صورت دورانی اضافه کنید تا خوب مخلوظ شوند، سپس آرد الک شده را به این ترکیب در سه مرحله اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
کاغذ روغنی را در یک قالب مستطیلی 40 در 30 قرار دهید و مواد کیک سابله را داخل قالب بریزید و سپس مواد را در فر با دمای 180 درجه به مت 30 تا 40 دقیقه قرار دهید تا کیک خوب بپزد.
طرح مورد نیازتان را روی کاغذ پرینت کنید. کیک را از فر بیرون بیاورید و کیک را از کاغذ روغنی جدا کنید، سپس طرح مورد نیازتان را روی کیک قرار دهید و آن را با چاقو ببرید، سپس یک لایه از وسط کیک را ببرید، سپس خامه شرینی را بریزید.
بین کیکها شربت با مربا بریزید، سپس این لایه را با خامه ساده و موز و گردو به هر طرحی که دوست دارید تزیین کنید و روی لایه دوم قرار دهید. روی لایه دوم، دوباره خامه شیرینی بریزید و در صورت تمایل با انواع گلها یا شکلات تزیین کنید و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود.
https://cookplans.com/sable-cake/