همین ابتدا بهتون قول میدهم کیک بلک فارست یکی از آسانترین کیکهایی است که میتوانید درست کنید. در واقع این کیک نوعی دسر قدیمی آلمانی است که از کیک اسفنجی شکلاتی با لایههای پر شده از خامه فرم گرفته شده و آلبالو تشکیل شده است. این کیک خوشمزه برای مهمانیهای خاص عالی است.
طرز تهیه کیک بلک فارست
در طرز تهیه کیک بلک فارست به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
مواد لازم
مواد لازم برای تهیه کیک بلک فارست:
کیک شکلاتی
- 1 و 3/4 فنجان (219 گرم) آرد چند منظوره
- 3/4 فنجان پودر کاکائو (65 گرم)
- 1 و 3/4 فنجان شکر ریز (350 گرم)
- 2 قاشق چایخوری جوش شیرین
- 1 قاشق چیخوری بکینگپودر
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 2 قاشق چایخوری پودر اسپرسو (اختیاری)
- نصف فنجان روغن کانولا یا روغن گیاهی
- 2 عدد تخممرغ بزرگ (در دمای اتاق مانده باشد)
- 3/4 فنجان خامه ترش کاملاً چرب (در دمای اتاق مانده باشد)
- نصف فنجان باتر میلک (120 میلیلیتر) (در دمای اتاق مانده باشد)
- 2 قاشق چایخوری عصاره وانیل
- نصف فنجان آب داغ یا قهوه
- 2 قوطی کسنرو آلبالوی شیرین همراه با شربت
گاناش شکلاتی
- یک فنجان خامه سنگین (240 میلیلیتر) یا خامه فرم گرفته
- 4 اونس تخته شکلات نیمه شیرین (ریز خرد کنید)
- 1 قشق غذاخوری شربت ذرت (اختیاری)
خامه فرم گرفته
- دو فنجان (480 میلیلیتر) خامه سنگین یا خامه فرم گرفته
- 1/4 فنجان (30 گرم) شکر شیرینیپزی
- 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
طرز تهیه
- فر را از قبل با دمای 350 درجه فارنهایت (177 درچه سلسیوس) گرم کنید. قالب کیک دایرهای 9 اینچی را چرب کنید و داخل آن کاغذ پوستی پهن کنید. کاغذ پوستی باعث میشود کیک بعد از پخت به راحتی از قالب جدا شود.
- آرد، پودر کاکائو، شکر، جوش شیرین، بکینگپودر، نمک و پودر اسپرسو را در کاسه بزرگی بریزید و هم بزنید و بعد کنار بگذارید. با استفاده از یک میکسر برقی، روغن، تخممرغها، خامه ترش، باتر میلک و وانیل را هم بزنید تا مواد خوب ترکیب میشوند. مواد خشک را داخل مواد خیس بریزید، آب داغ یا قهوه را هم اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر کاملاً مخلوط شود.
- خمیر را بین سه قالب تقسیم کنید و هر قالب را به مدت 21 تا 245 دقیقه بپزید. زمان پخت متغیر است، بنابراین حواستان باید جمع باشد. وقتی کیکها پخته شدند، کیکها را از فر بیرون بیاورید و 30 دقیقه منتظر بمانید تا کیکها سرد شوند، سپس کیکها را از قالب بیرون بیاورید.
- بعد از اینکه کیکها سرد شدند، به کمک یک چاقوی تیز لایه نازکی از بالای کیکها را ببرید و سطح کیکها را صاف کنید.
- در این مرحله از طرز تهیه کیک بلک فارست، شربت را آماده کنید. آلبالوها را بشورید و خشک کنید، سپس در مخلوط آب و شکر بریزید و شربت آلبالو تهیه کنید. زیر حرارت را کم کنید تا حجم شربت به 1/4 برسد. شربت را روی کیکها بریزید.
- کمی از آلبالوها را برای تزیین نگه دارید.
- در این مرحله از طرز تهیه کیک بلک فارست، گاناش کیک را درست میکنیم. پس شکلات خرد شده و شربت ذرت را در یک کاسه متوسطی قرار دهید. خامه را هم در تابه کوچکی روی حرارت بگذارید تا به آرامی به جوش بیاید (خامه نباید فوراً به جوش بیاید). شکلات را داخل خامه بریزید و به مدت 2 الی 3 دقیقه هم بزنید تا شکلات بهطور کامل در خامه حل شود. وقتی شکلات کاملاً در خامه ذوب شد، زیر حرارت را خاموش کنید و به مدت 10 دقیقه کنار بگذارید تا سرد شود.
- در این مرحله از طرز تهیه کیک بلک فارست، خامه فرم گرفته شده را درست میکنیم: با استفاده از همزن برقی، خامه سنگین، شکر و عصاره وانیل را با سرعت متوسط هم بزنید تا خامه فرم بگیرد که تقریباً 3 دقیقه زمان نیاز دارد.
- مونتاژ کیک: یک لایه کیک را روی استند کیک قرار دهید، 1 فنجان خامه فرم گرفته روی آن بریزید. هر آلبالو را به دو قسمت تقسیم کنید و تعدادی از آنها را روی کیک بگذارید و یک قاشق شربت روی کیک بریزید. لایه دوم کیک را هم به همین ترتیب درست کنید. سپس لایه سوم و در انتها روی کیک را با خامه فرم گرفته و شربت آلبالو صاف کنید.
- گاناش شکلاتی را روی کیک بریزید. گاناش کیک بهتر است کمی از روی لبههای کیک چکه کند. بقیه آلبالوها را روی کیک تزیین کنید. کیک بلک فارست را نیم ساعت در یخچال بگذارید تا سرد شود، سپس سرو کنید.
https://sallysbakingaddiction.com/black-forest-cake/