طرز تهیه بسبوسه با خامه یکی از بهترین شیرینیهای عربی است که با آرد سمولینا تهیه میشود و با شربت نیز شیرین میشود! معمولاً بسبوسه بدون خامه تهیه میشود، اما طعم بسبوسه با خامه خیلی عالی میشود، برای همین تصمیم گرفتم بسبوسه با خامه رو هم به شما آموزش بدم. اگر دقت کرده باشید طرز تهیه همه دسرهای عربی بسیار ساده است و خیلی هم خوشمزه و جذاب هستند.
طرز تهیه بسبوسه با خامه
در طرز تهیه بسبوسه با خامه به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
مواد لازم
مواد لازم را باید به سه قسمت تقسیم کنید.
مواد لازم برای بسبوسه
- یک فنجان آرد چند منظوره
- فنجان سمولینا
- قاشق غذاخوری بکینگپودر
- یک فنجان شکر
- تا قاشق غذاخوری پودر نارگیل
- فنجان ماست
- 100 گرم کره ذوب شده + 1/4 فنجان روغن
- 3 عدد تخممرغ
- وانیل
مواد لازم برای خامه
- 2 فنجان شیر
- 170 گرم خامه
- 3 تا 4 قاشق غذاخوری آرد نشاسته
- 2 قاشق غذاخوری شکر
- وانیل
مواد لازم برای شربت ساده
- 1 و 1/2 فنجان شکر
- 2 فنجان آب
- کمی آب لیمو
- در صورت تمایل کمی گلاب و آب پرتقال
- پسته برای تزیین
طرز تهیه
طرز تهیه بسبوسه با خامه شامل 6 مرحله خیلی ساده است:
- شربت ساده را با مخلوط کردن مواد بر روی شعله گاز آماده کنید و کنار بگذارید.
- مواد لازم برای تهیه خامه را هم با هم مخلوط کنید و روی شعله گاز قرار دهید و هم بزنید تا ترکیب غلیظی به دست آید.
- برای تهیه خمیر، ابتدا در یک کاسه، همه مواد خشک را با هم مخلوط کنید، سپس مواد خیس را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا خمیر صاف و یکدستی به دست آید.
- تابه پخت را با کره چرب کنید و نیمی از خمیر را در آن بریزید.
- خامه را به عنوان لایه دوم روی خمیر بریزید. سپس نیمی دیگر از خمیر را روی خامه بریزید و اجازه دهید در فر که با دمای 180 درجه از قبل گرم کردهاید، به مدت 30 دقیقه بپزد.
- در این مرحله از طرز تهیه سمبوسه با خامه، وقتی سمبوسه را از فر بیرون آوردید شربت را فوراً بر روی سمبوسه بریزید.
نکات مهم برای پخت بسبوسه
- میتوانید در طرز تهیه بسبوسه با خامه از ماست یونانی پر چرب هم استفاده کنید. ماست یونانی باعث خوشمزهتر شدن کیک میشود.
- برای فیلینگ کیک میتوانید از شیر طعمدار نیز استفاده کنید. شیر طعمدار باعث بهتر شدن طعم فیلینگ خامه بسبوسه میشود.
- خامه را تا زمانی که خیلی غلیظ شود بپزید.
- کیک را تا زمانی که طلایی رنگ شود بپزید. مدت زمان پخت کیک ممکن است 30، 35 یا حتی 45 دقیقه طول بکشد که به فرتان بستگی دارد. مراقب باشید نسوزد.
- شربت را فوراً وقتی کیک داغ است روی کیک بریزید.
- قبل از اضافه کردن تاپینگ منتظر بمانید کیک کاملاً سرد شود.
سوالات پر تکرار
سوالات زیادی در مورد طرز تهیه بسبوسه با خامه پرسیده میشود که در ادامه به برخی از آنها پاسخ میدهیم:
آرد سمولینا چیست؟
سمولینا همان آرد گندم درشت است.
کالری بسبوسه با خامه چقدر است؟
هر تکه کیک شامل 434 کالری است.
آیا میتوانیم به جای خامه از پنیر استفاده کنیم؟
بسبوسه با خامه همانطور که از نامش پیدا است با خامه تهیه میشود. اما دسرهای عربی مشهوری وجود دارند که در آنها از پنیر به جای خامه استفاده میشود.
https://fromykitchen.com/2021/03/10/basbousa-with-cream/