دسته‌بندی نشده

طرز تهیه سوشی کره‌ای و تفاوت آن با سوشی ژاپنی

قبل از آنکه طرز تهیه سوشی کره‌ای را یاد بگیرید، بهتر است بدانید که نام اصلی سوشی کره‌ای، کیمباپ است. در حقیقت بسیاری از مردم به اشتباه کیمباپ را سوشی کره‌ای می‌نامد در حالیکه تفاوت بزرگی بین سوشی و کیمباپ وجود دارد. در سوشی ژاپنی، برنج با سرکه و شکر مزه‌دار می‌شود، در حالیکه کیمباپ با روغن کنجد و نمک مزه‌دار می‌شود. خوب به هرحال ما هم مجبوریم این غذا را همان سوشی کره‌ای بنامیم.

 

طرز تهیه سوشی کره‌ای

طرز تهیه سوشی کره‌ای و تفاوت آن با سوشی ژاپنی

در طرز تهیه سوشی کره‌ای باید مواد زیر را آماده کنید:

مواد لازم

  • 9 عدد ورق جلبک دریایی سوشی

مواد لازم برای برنج

  • 2 فنجان برنج ریز دانه خام
  • 2 و نیم فنجان آب
  • 2 قاشق غذاخوری عصاره آلو کره‌ای
  • نصف قاشق چایخوری نمک

مواد لازم برای فیلینگ سوشی

  • 6 نوار تربچه ترشی (دانموجی)، به ضخامت 1/2 اینچ
  • 6 الی 12 نوار ریشه بابا آدم سرخ شده
  • 6 نوار گوشت خرچنگ
  • 2 قاشق غذاخوری روغن
  • 10 اونس هویج رنده شده
  • 2 قاشق غذاخوری آب
  • 4 عدد تخم‌مرغ، هم زده شده
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه آش کدو حلوایی

 

مواد لازم برای کیک ماهی

  • 3 ورق کیک ماهی صاف و بریده شده
  • 1 قاشق غذاخوری سس سویا
  • 1 قاشق چایخوری شکر
  • 1 قاشق غذاخوری شربت ذرت

مواد لازم برای اسفناج

  • یک دسته اسفناج
  • کمی نمک
  • 1 قاشق چایخوری روغن کنجد
  • دانه‌های بوداده کنجد

تجهیزات مورد نیاز

روکش سوشی بامبو

 

دستور تهیه

طرز تهیه سوشی کره‌ای شامل چند مرحله است که مرحله به مرحله آن را توضیح می‌دهم:

 دستور تهیه برنج سوشی

برنج را چندین بار بشویید و آبکشی کنید. برنج را به مدت 10 دقیقه در 2 و نیم فنجان آب خیس کنید. برنج رو بپزید تا نرم شود. برنج رو در یک ظرف بزرگ بریزید و عصاره آلو و نمک رو به اون اضافه کنید. خوب هم بزنید و ظرف برنج رو با یک حوله آشپزخانه بپوشانید و کنار بگذارید تا سرد شود.

 

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شربت خاکشیر: بهترین نوشیدنی برای تابستان

دستور تهیه تخم‌مرغ

تخم‌مرغ‌ها رو هم بزنید و در تابه‌ای بپزید. تخم‌مرغ‌ها رو رول کنید و خیلی نازک ببرید.

 

دستور تهیه هویج

هویج رنده شده رو با کمی روغن بر روی حرارت متوسط بپزید و کمی نمک به اون اضافه کنید. 2 قاشق غذاخوری آب به هویج اضافه کنید تا بپزد و در تابه رو بگذارید. اجازه دهید هویج به مدت 2 دقیقه بپزد تا ترد شود.

 

دستور تهیه کیک ماهی

ورقه‌های کیک ماهی رو به‌صورت نازک ببرید و در کمی روغن به مدت 1 دقیقه با حرارت متوسط به بالا سرخ کنید. سس سویا و شکر رو در ظرفی مخلوط کنید و این ترکیب رو به کیک ماهی اضافه کنید. یک دقیقه دیگر مواد رو سرخ کنید.

 

دستور تهیه اسفناج

اسفناج رو در یک تابه در حال جوش بریزید و کمی نمک به آن اضافه کنید. اسفناج رو آبکشی کنید و با آب سرد بشویید. آب اضافی اون رو بگیرید. اسفناج را در ظرفی قرار دهید و با نمک، روغن کنجد و دانه کنجد مزه‌دار کنید، سپس خوب هم بزنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه آش ماست

 

مرحله آخر

  1. 3 ورقه جلبک دریایی را نصف کنید و کنار بگذارید.
  2. ورقه‌های جلبک را در روکش سوشی بامبو قرار دهید و روی آن یک فنجان برنج بریزید. برنج در وسط ورقه جلبک باشد.
  3. مواد فیلینگ را در اطراف باقیمانده ورقه جلبک قرار دهید.
  4. با دست دو طرف سوشی را ببندید و سوشی را رول کنید. موقع رول کردن به سوشی فشار بیاورید تا مواد به هم بچسبند.

 

نکته مهم

اگر می‌خواهید برنج را با مخلوط سرکه مزه‌دار کنید، 4 قاشق غذاخوری سرکه برنج، 2 قاشق غذاخوری شکر و نصف قاشق چایخوری نمک را در یک ظرف کوچکی بریزید و هم بزنید. مواد را به مدت یک دقیقه در مایکرویو بگذارید تا شکر حل شود. این مخلوط را روی برنج بریزید.

 

https://www.beyondkimchee.com/kimbap/

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *