طرز تهیه نان حزقیال خانگی، سطح متفاوتی از تهیه نان است. این نان را میتوانید بهعنوان یک صبحانه کامل و یا میان وعده تهیه کنید. این نان بسیار خوشمزه است، مخصوصاً زمانی که با ماست یونانی یا پنیر کاتیج میل شود. من چندین بار این نان رو درست کردم و یکی از میان وعدههای مورد علاقهام هست.
طرز تهیه نان حزقیال خانگی
موادی که در طرز تهیه نان حزقیال خانگی بهکار میروند باعث خوشمزه شدن آن میشوند. برای اینکه نان خوشمزه حزقیال را در خانه تهیه کنید به غلات کاملی مانند گندم، ارزن و سبوس جو دو سر نیاز خواهید داشت. برای حبوبات معمولا از عدس سبز، لوبیای سیاه و لوبیای قرمز استفاده میکنم.
مواد لازم
- دو فنجان آب گرم
- 2 قاشق غذاخوری عسل
- 1/4 فنجان روغن زیتون
- یک بسته خمیر مایه خشک یا 25 گرم خمیر مایه تازه
- 1 فنجان آرد گندم
- 1 فنجان آرد گندم نامرغوب یا گندم آلمانی
- 1/4 فنجان آرد ارزن
- 1/8 فنجان عدس سبز
- 4 قاشق غذاخوری لوبیای قرمز
- 2 قاشق غذاخوری لوبیای سیاه
- 1/4 فنجان سبوس جو دوسر
- 1/4 قاشق چایخوری نمک
مراحل پخت
برای اینکه طرز تهیه نان حزقیال خانگی را به راحتی یاد بگیرید، مرحله به مرحله پیش بروید.
مرحله 1
آب، عسل، روغن زیتون و خمیر مایه را اندازه بگیرید و در یک ظرف بزرگی بریزید. مواد را هم بزنید تا کف کند که تقریباً 5 دقیقه طول میکشد.
مرحله 2
همه غلات کامل و لوبیاها را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند، سپس همه مواد را در بلندر آسیاب کنید.
مرحله 3
این ترکیب آرد را به ترکیب خمیر مایه اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا خوب مخلوط شوند- خمیر بسیار چسبنده و خیس خواهد بود.
مرحله 4
خمیر را در تابه آماده نان بریزید و به مدت تقریباً 45 دقیقه در یک جای گرم قرار دهید تا خمیر استراحت کند و حجم آن زیاد شود.
مرحله 5
نان را به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر با حرارت 350 درجه فارنهایت بپزید و یا زمانی که متوجه شدید نان به رنگ قهوهای طلایی درآمده است از فر بیرون بیاورید
مرحله 6
نان را بردارید و اجازه دهید تا سرد شود. قبل از بریدن نان باید به مدت تقریباً 30 دقیقه منتظر بمانید.
نکات مهم در مورد نحوه پخت
- این نکته را به یاد داشته باشید مقدار آرد ممکن است متغیر باشد. اگر بتوانید از غلات استفاده کنید، میتوانید آرد بیشتری استفاده کنید.
- من برای آسیاب کردن آرد از بلندر استفاده میکنم. بلندر باعث میشود که همه غلات بسیار ریز شوند. مهمترین نکتهای که در طرز تهیه نان حزقیال خانگی باید به آن توجه کنید این است که نباید غلات زیادی را در بلندر بریزید (هرگز بیشتر از 2 فنجان نریزید)، چون وزن دانهها باعث میشوند غلات به خوبی آسیاب نشوند.
- در عین حال باید دقت کنید که مواد را خیلی کم در بلندر نریزید، چون از ریز شده مواد جلوگیری میکند. در صورت نیاز بلندر را خاموش کنید و از قاشق برای مخلوط کردن غلات استفاده کنید.
- در این طرز تهیه نان حزقیال خانگی از لوبیای قرمز و لوبیای سیاه استفاده کردهایم. اما شما میتوانید از سویا، لوبیا چیتی یا هر نوع حبوبات دیگر استفاده کنید.
https://comfortablefood.com/ezekiel-bread/