طرز تهیه سوپ گندم بسیار آسان است و بهترین زمان برای سرو آن بلافاصله بعد از پخت است. در این سوپ از گندم کامل استفاده میشود و نباید با بلغور گندم اشتباه گرفته شود. اگر دوست دارید این سوپ را امتحان کنید، در ادامه با ما همراه باشید.
طرز تهیه سوپ گندم
در طرز تهیه سوپ گندم به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:
- یک فنجان گندم (از شب قبل خیس کنید)
- 3 الی 4 قاشق غذاخوری ماست
- 1 قاشق غذاخوری آرد
- یک عدد زرده تخممرغ
- نصف یک عدد لیموی تازه
- 2 و نیم قاشق غذاخوری کره
- 6 الی 7 فنجان آب
- نمک
- نعناع
طرز تهیه
در طرز تهیه سوپ گندم باید مراحل زیر را اجرا کنید:
- گندم و آب را در قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا گندم در آب بجوشد و کاملاً نرم شود.
- در ظرف دیگری، ماست، آرد، زرده تخممرغ، آب لیمو و نمک را مخلوط کنید و خوب هم بزنید.
- ترکیب ماست را به آرامی در قابلمه بریزید و به آرامی هم بزنید.
- وقتی مواد به جوش آمد، زیر حرارت را کم کنید.
- 12 الی 15 دقیقه برای جوشیدن مواد کافی است.
- در تابه دیگری نعناع را با کره تفت دهید. نعناع تفت داده شده را در سوپ گندم بریزید و بعد از یک الی 2 دقیقه زیر حرارت را خاموش کنید.
نکات مهم
در طرز تهیه سوپ گندم به نکات زیر حتماً دقت کنید:
- ادویه سوپ گندم را نباید بهصورت مستقیم در داخل سوپ بریزید، بلکه کمی از آب سوپ گرم را در داخل ظرفی بریزید و ادویه را داخل آن گرم کنید، سپس در سوپ بریزید.
- در صورت تمایل میتوانید سوپ گندم را با آب مرغ یا آب گوشت تهیه کنید.
- اگر سوپ گندم خیلی غلیظ شد میتوانید کمی آب به آن اضافه کنید.
- در اغلب اوقات سوپ گندم با ماست درست میشود. اما بدون ماست هم میتوانید این سوپ را تهیه کنید. در برخی مناطق با سوپ گندم با شیر تهیه میشود. طعم سوپ گندم با شیر بسیار خوشمزه میشود. امتحانش کنید.