دسته‌بندی نشده

طرز تهیه نان پیتا به سبک رستوران‌های یونانی

در رستوران‌های یونان و همچنین خاورمیانه، حتماً نان پیتا باید سرو شود. اگر نان پیتا خورده باشید، شاید دلتان بخواهد با طرز تهیه نن پیتا آشنا شوید، آن هم به سبک رستورانی! این نوع نان پیتای رستورانی را به‌راحتی می‌توانید در خانه تهیه کنید و مواد مورد نیاز آن نیز به‌راحتی در خانه‌تان پیدا می‌شوند. حتی می‌توانید نان پیتا را فریز کنید و برای مصارف بعدی نگه دارید.

 

طرز تهیه نان پیتا

طرز تهیه نان پیتا به سبک رستوران‌های یونانی

در طرز تهیه نان پیتا به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

  • یک بسته خمیر مایه خشک فعال
  • یک فنحان آب ولرم
  • 1 قاشق چایخوری شکر
  • 4/3 قاشق چایخوری نمک
  • 2 قاشق غذاخوری روغن گیاهی
  • 2 و 4/3 فنجان آرد
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شیرینی کاک

دستور تهیه

  • در یک ظرف مناسب، خمیرمایه، شکر و آب گرم را باهم مخلوط کنید تا خمیر مایه به‌صورت کامل حل شود. 20 دقیقه صبر کنید، سپس نمک و روغن را اضافه کنید.
  • ترکیب مایع خمیرمایه را در یک ظرف میکسر با پره‌های همزن هم بزنید. میکسر را با سرعت پایین هم بزنید و به‌تدریج آرد را اضافه کنید. هم زدن را ادامه دهید تا خمیر سفت شود. اگر آرد بیشتری نیاز دارید، 2 قاشق غذاخوری آرد اضافه کنید تا خمیر کاملاً صاف شود.
  • روغن را در ظرف بزرگی بریزید و سپس خمیر را از میکسر بردارید و داخل این ظرف بگذارید. خمیر را کاملاً به روغن آغشته کنید و سپس روی آن را با یک حوله بپوشانید. اجازه دهید خمیر به مدت یک ساعت استراحت کنید. اندازه خمیر باید دو برابر شود.
  • در سطح صافی که آرد پاشیده‌اید، خمیر را به هشت قسمت مساوی تقسیم کنید و هر کدام را به شکل یک توپ دربیاورید. آرد را روی هر خمیر بپاشید و سپس با استفاده از یک وردنه هر خمیر را به شکل یک دایره صاف دربیاورید.
  • یک توری را که روی حرارت متوسط به بالا قرار داده‌اید، حرارت بدهید و روی آن کمی روغن به همراه کمی روغن زیتون بزنید. هر نان پیتا را به مدت 2 الی 3 دقیقه روی توری حرارت دهید تا نسبتاً قهوه‌ای رنگ شوند. نان پیتا را گرم سرو کنید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک موکاچینو و نکات مهم در مورد آن

یادتان باشد هر چه خمیر پیتا را نازک‌تر دربیاورید، بهتر می‌شود.

اگر می‌خواهید نان پیتا را در فر بپزید، فر را از قبل با دمای 475 درجه فارنهایت گرم کنید و تابه مخصوص فر را ظرف نسوز را در فر قرار دهید. پیتاهای دایره‌ای را بر روی ورق پخت داغ قرار دهید. هر طرف نان پیتا را به مدت 2 دقیقه بپزید. وقتی نان پیتا پف کرد، نان آماده است. وقتی نان پیتا پخت آن را از فر بیرون بیاورید و پیتای پخته شده را با یک حوله تمیز بپوشانید تا موقع پختن پیتاهای بعدی تازه بماند.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه نان فوکاچیا بدون ورز دادن

 

 

RESTAURANT STYLE PITA BREAD – thelemonbowl

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *