اگر بهدنبال غذایی گیاهی با پروتئین زیاد هستید، حتماً باید طرز تهیه دال عدس را امتحان کنید. دال عدس هم خوشمزه هست و هم سالم و یکی از بهترین غذاها در روزهای سرد زمستانی محسوب میشود. دال عدس علاوه بر پروتئین حاوی کربوهیدرات نیز است.
طرز تهیه دال عدس
طرز تهیه دال عدس انواع متفاوتی دارد که همه آنها خوشمزه هستند. میتوانید دال عدس را با غلظت شبیه سوپ میل کنید یا اگر دوست دارید، به شکل کرمی دربیاورید.
مواد لازم
یک الی دو قاشق غذاخوری روغن برای سرخ کردن
2 عدد پیاز سرخ شده
2 حبه سیر له شده
2 قاشق چایخوری پودر زنجبیل (برای مزهدار کردن میتوانید از مقدار بیشتری از زنجبیل استفاده کنید)
1 قاشق چایخوری زردچوبه
1 قاشق چایخوری گشنیز
1 قاشق چایخوری زیره
1 قاشق چایخوری پودر پاپریکا
1 و 3/2 فنجان (یا 300 گرم) عدس قرمز خشک
3 و 4/1 فنجان (780 میلیلیتر) آبگوشت گیاهی
1 فنجان (240 میلیلیتر) شیر نارگیل (اختیاری)
1 فنجان (240 میلیلیتر) گوجهفرنگی خرد شده
نمک و فلفل برای مزهدار کردن
2 الی 3 قاشق غذاخوری آب لیمو برای مزهدار کردن
دستور تهیه
روغن را در تابه گرم کنید و پیاز خرد شده را اضافه کنید و به مدت 2 الی 3 دقیقه تفت دهید. سپس سیر و پودر زنجبیل را هم اضافه کنید و دوباره کمی سرخ کنید تا رنگ آن تغییر کند. در نهایت، همه ادویهها را اضافه کنید و به مدت چند ثانیه تفت دهید تا طعم ادویهها وارد پیاز شود.
عدس را با آب سرد بشویید. سپس ترکیب پیاز سرخ شده را به آن اضافه کنید. آبگوشت گیاهی را روی آن بریزید و خوب هم بزنید و اجازه دهید خوب بپزد.
در این مرحله از طرز تهیه دال عدس، گوجهفرنگی خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید 5 الی 10 دقیقه دیگر بپزید. اگر دال عدس خیلی غلیظ شد، کمی دیگر از آبگوشت گیاهی را اضافه کنید. نمک و فلفل و آب لیمو را در انتها برای مزهدار کردن غذا اضافه کنید.
https://biancazapatka.com/en/red-lentil-dahl/