دسته‌بندی نشده

طرز تهیه سمک صیادیه عربی

طرز تهیه سمک صیادیه عربی در کشورهای عربی مخصوصاً مصر، لبنان و سوریه بسیار مشهور است. این غذا حاوی سه ترکیب اصلی است: پیاز، برنج و فیله ماهی سفید. برای اینکه طعم این غذا عالی شود می‌توانید از سس تاهینی استفاده کنید.

طرز تهیه سمک صیادیه عربی

طرز تهیه سمک صیادیه عربی

در طرز تهیه سمک صیادیه عربی به مواد زیر نیاز خواهیم داشت:

  • 4 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • 2/1 قاشق چایخوری گشنیز خرد شده
  • 2/1 قاشق چایخوری دانه زیره آسیاب شده
  • 4/1 فنجان خلال بادام
  • 1 عدد پیاز زرد بزرگ که باید به شکل نیمه ماه خرد کنید.
  • 1 و 4/1 فنجان آب
  • 4/3 برنج سفید بسمتی
  • فیله ماهی سفید: به اندازه لازم
  • نمک و فلفل برای مزه‌دار کردن
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کرپ کیک

دستور تهیه

  1. در یک ظرف کوچکی، 4/1 از ادویه‌ها را با یک قاشق غذاخوری روغن مخلوط کنید.
  2. فیله ماهی را بعد از شستن خشک کنید و آن را در تکه‌های بزرگی ببرید، از ترکیب ادویه روی فیله ماهی بزنید و کنار بگذارید.
  3. یک قاشق غذاخوری روغن را بر روی حرارت متوسط در یک تابه گرم کنید و خلال بادام را خیس کنید. مواد را هم بزنید تا نسوزد و رنگ آن قهوه‌ای طلایی رنگ شود. خلال بادام را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن آن گرفته شود.
  4. 2 قاشق غذاخوری روغن را در تابه‌ای بریزید و پیاز خرد شده را داخل روغن بریزید تا رنگ آن قهوه‌ای بسیار تیره شود و تا اندازه‌ای ترد شد (تقریباً ده دقیقه زمان نیاز دارد). هم زدن پیاز را ادامه دهید تا مطمئن شوید که کاملاً پخته است.
  5. پیاز را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. بگذارید پیاز همان طور بین حوله کاغذی بماند و آن را کنار بگذارید. (4/3 پیاز پخته شده را در برنج استفاده خواهیم کرد و بقیه آن را برای تزئین استفاده خواهیم کرد).
  6. برنج را بشویید و سپس در تابه بریزید. 4/1 قاشق چایخوری از هر ادویه به 4/3 پیاز سرخ شده‌تان اضافه کنید (بقیه پیاز را برای تزیین نگه دارید). خوب هم بزنید تا برنج با ادویه‌ها و پیاز طعم‌دار شود و روی شعله گاز به مدت تقریباً دو دقیقه قرار دهید.
  7. یک و نیم فنجان آب و کمی نمک روی برنج بریزید و اجازه دهید برنج به مدت 15 الی 20 دقیقه بپزد. وقتی برنج پخته شد، پیاز سرخ شده را هم به آن اضافه کنید.
  8. وقتی برنج در حال پختن است، کمی روغن را به تابه اضافه کنید و فیله ماهی را با حرارت متوسط تقریباً به مدت 2 الی 3 دقیقه هر طرف آن را سرخ کنید. (زمان پخت ماهی به نوع ماهی که استفاده می‌کنید دارد).
  9. برای سرو، کمی برنج روی دیس بکشید، روی آن را فیله ماهی بگذارید و با خلال بادام و پیاز و کمی جعفری تزیین کنید.
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه مربای زرشک

 

Sayadieh – Middle Eastern Fish With Rice

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *