دسته‌بندی نشده

طرز تهیه خورشت کرفس

کلمه خورش یا خورشت یک اصطلاح عمومی برای غذاهای خورش در غذاهای فارسی است. غذاهای مختلف خورش خوراکی مختلفی در ایران وجود دارد که محبوب ترین آنها قیمه ، قورمه سبزی و فسنجان است. خورش ها معمولاً با برنج ایرانی تهیه می شوند که روش پخت و پز آن را به صورت مفصل درج کرده ام.

خورش کارافس یک غذای سالم و طعم دهنده است که با گوشت خورش ، کرفس ، نعنا ، جعفری ، لوبیا کلیه و رب انار تهیه می شود. روش دیگری برای پخت آن وجود دارد که نیازی به لوبیا کلیه و رب انار ندارد ، اما به جای آن آلوها اضافه می شوند. این دستور العمل برای روش اول است ، زیرا من هر دو روش را آزمایش کرده ام و متوجه شده ام که با لوبیا معمولاً خوشمزه تر به نظر می رسد.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه حلیم

هنگام خرید کرفس مواردی را انتخاب کنید که هنگام جدا شدن به راحتی واضح به نظر برسند. باید نسبتاً محکم و جمع و جور باشد و ساقه هایی نداشته باشد که به بیرون چسبانده شود. برگ ها باید به رنگ سبز روشن و کم رنگ و عاری از لکه های زرد یا قهوه ای باشد.

خورش کرفس به 2-3 ساعت پخت و پز آهسته نیاز دارد تا بهترین قوام و طعم را داشته باشد ، اما اگر از اجاق گاز سریع استفاده می کنید ، در 1 ساعت آماده می شود.

صرفه جویی

نوع دستور العمل های دستور العمل های گوشت گاو
غذاهای اصلی دوره
خدمت
2 نفر
زمان آماده سازی
30 متر
زمان پخت
2h 30m
عناصر
300 گرم خورش خوراکی (بره یا گوشت گاو)
1 سر کرفس (ساقه ها را به قطعات 1 اینچی بلند بریده شده) ، برگ های خرد شده شامل می کنید
1 فنجان جعفری ، خرد شده
1 نعناع فنجان ، خرد شده
1 پیاز متوسط
1 فنجان لوبیا کلیه
2 قاشق غذاخوری رب انار
1 قاشق چایخوری زردچوبه
½ قاشق چایخوری فلفل سیاه
½ قاشق چایخوری نمک را برای مزه دار کردن
روغن سبزیجات
اب
دستورالعمل ها
در یک قابلمه بزرگ ، 2 قاشق غذاخوری روغن را گرم کنید و کرفس خرد شده را 10 دقیقه روی حرارت متوسط ​​صاف کنید تا نرم شود.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه ترافل شکلاتی

جعفری خرد شده و نعنا را اضافه کنید. 5 دقیقه دیگر صاف کنید و کنار بگذارید.

3 قاشق غذاخوری روغن را در قابلمه ای روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و پیاز خرد شده را صاف کنید تا نرم شود. سپس گوشت خورش را اضافه کرده و به مدت 2-3 دقیقه آبکش کنید.

این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه شیرینی نخودچی مخصوص عید

زردچوبه ، نمک و فلفل را اضافه کنید. هم بزنید تا همه طرف گوشت کمی قهوه ای رنگ شود.

لوبیا کلیه را در گلدان اضافه کنید و 1-2 دقیقه هم بزنید.

مخلوط کرفس و گیاهان را به گلدان اضافه کرده و هم بزنید خوب.

حدود 2 فنجان آب اضافه کنید و به جوش بیاورید. به یک بجوش و خروش آمدن کاهش دهید ، 2-3 ساعت روی گوشت کم حرارت بپوشانید و بپزید و لوبیا حساس هستند. مدتی یکبار خورش را چک کنید و به آن هم بزنید.

وقتی آماده شد خمیر انار را اضافه کنید و بگذارید 15 دقیقه دیگر بپزد.

با برنج فارسی گرم سرو کنید و لذت ببرید!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *