دسته‌بندی نشده

طرز تهیه پای گردو

طرز تهیه پای گردو مخصوص کسانی است که پای را به گردو ترجیح می‌دهند. این شیرینی دسر کاملی برای هر نوع مهمانی است. این پای گردو یکی آسان‌ترین پای گردویی است که می‌توانید تهیه کنید. من معمولاً به جای شربت ذرت از شربت افراد برای تهیه پای گردو استفاده می‌کنم. طعم شیرین شربت افرا به متعادل شدن طعم تلخ گردو کمک می‌کند.

طرز تهیه پای گردو

طرز تهیه پای گردو

در طرز تهیه گردو از مواد زیر استفاده می‌کنیم:

  • دو فنجان گردوی کاملاً ریز خرد شده
  • دو عدد تخم‌مرغ بزرگ
  • یک فنجان شربت افرا
  • 2/1 قاشق چایخوری عصاره وانیل
  • 2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده
  • 2 قاشق غذاخوری آرد چند منظوره
  • 4/1 قاشق غذاخوری نمک کوشر
  • 8/1 قاشق چایخوری پودر دارچین
  • 8/1 قاشق چایخوری جوز هندی آسیاب شده
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه تورتیلا

روش تهیه

طرز تهیه پای گردو شامل مراحل زیر است:

  1. فر را گرم کنید

فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید.

 

  1. تخم‌مرغ و شربت افرا را آماده کنید

در یک ظرف، تخم‌مرغ هم زده، شربت افرا، عصاره وانیل  و کره ذوب شده را با هم ترکیب کنید. آرد، نمک، دارچین و جوز هندی را هم اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا یکدست شود.

  1. مواد پایه را به گردو در ظرف پای اضافه کنید
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه کیک کشمشی

خمیر پای را باید از قبل آماده کنید و قبل از اضافه کردن گردو آن را به مدت نیم ساعت در فریزر قرار دهید. سپس، گردوی خرد شده را بر روی خمیر آماده پای بریزید. ترکیب شربت افرا و تخم‌مرغ را بر روی گردو بریزید.

 

  1. پای را بپزید

در این مرحله از طرز تهیه گردو، پای را در داخل فر که از قبل گرم کرده‌اید قرار دهید. پای گردو را به مدت 40 تا 45 دقیقه بپزید.

  1. پای گردو را سرد کنید
این رو هم درست کن(کلیک کن):   طرز تهیه بستنی مگنوم

قبل از سرو اجازه دهید پای گردو کاملاً سرد شود.

 

baketotheroots – BESTER PECAN PIE DER WELT

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *