هیچ میدونستید که چیز کیک انار شب یلدا تو دنیا معروفه و حتی در شب کریسمس هم از این کیک استفاده میشه. من خودم هم عاشق انار هستم و هم چیز کیک. خوب وقتی این دو تا باهم ترکیب بشن معلومه یه ترکیب عالی درست میشه که تو شب یلدا نمیشه ازش بگذریم. میتونم بگم این چیز کیک یکی از بهترین چیز کیکهایی که تا حالا خوردید.
طرز تهیه چیز کیک انار شب یلدا
برای تهیه این چیز کیک شب یلدا به مواد زیر نیاز داریم:
برای کراست کیک
- 2/1 فنجان کره (113 گرم)
- 4/1 فنجان (53 گرم) شکر قهوهای
- یک عدد تخم مرغ بزرگ
- 1 و 4/1 فنجان آرد چند منظوره (178 گرم)
برای فیلینگ کیک
- 4 فنجان پنیر خامهای (908 گرم)
- 1 و 4/1 فنجان (265 گرم) شکر دانهریز
- 4/1 فنجان آرد چند منظوره (36 گرم)
- 3 عدد تخممرغ بزرگ
- 1 قاشق غذاخوری وانیل
- 2/1 فنجان (113 گرم) خامه ترش
- 1 قاشق چایخوری پوست لیمو (خیلی ریز خرد شده باشد)
- 4/3 فنجان دانه انار
تاپینگ کیک
1 و 2/1 فنجان (340 گرم) خانه ترش (بهتر است بدون چربی باشد)
4/1 فنجان شکر (53 گرم)
یک قاشق چایخوری وانیل
لعاب انار
- بطری آب انار
- 4/1 فنجان شکر قهوهای (53 گرم)
- 1 و 2/1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
- 2/1 فنجان دانه انار
دستور تهیه
- برای تهیه کراست چیز کیک، از قبل فر را با 350 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک ظرفی، کره را با همزن برقی با سرعت متوسط به بالا به مدت 30 ثانیه هم بزنید. شکر قهوهای را اضافه کنید و دوباره هم بزنید. حالا تخممرغ را اضافه کنید. در حین هم زدن آرد را هم اضافه کنید. خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید. یک قسمت را بپوشانید و قسمت دیگر را کنار بگذارید.
- یک تابه گرد 10 اینچی را آماده کنید. خمیر اول را بر روی کاغذ روغنی قرار دهید و پهن کنید. این خمیر باید 10 دقیقه در فر بپزد. سپس اجازه دهید کاملاً سرد شود. وقتی سرد شد، خمیر سرد شده را در داخل تابه گرد فشار دهید تا ارتفاع خمیر به 1 و 4/3 اینچ برسد.
- برای فیلینگ: دمای فر را تا 325 درجه فارنهایت کم کنید. با همزن برقی، پنیر خامهای و شکر را آنقدر هم بزنید تا پف کند. با سرعت کم آرد را اضافه کنید تا مایع یکدستی حاصل شود. تخممرغ و وانیل را باهم اضافه کنید، سپس با سرعت کم هم بزنید تا خوب مخلوط شوند. این مواد را با خامه ترش و پوست لیمو مخلوط کنید. سپس، با استفاده از یک قاشق چوبی یا کاردک، خیلی آرام دانههای انار را اضافه کنید (اگر بعد از اضافه کردن دانههای انار از همزن برقی استفاده کنید، دانههای انار میترکند و ظاهر بدی به چیز کیک خواهند داد).
- مواد فیلینگ را به تابهای که کراست را داخل آن گذاشتید، بریزید. تابه را روی سینی فر قرار دهید و بهمدت 65 دقیقه بپزید یا زمانی که پف کرد، بگذارید بپزد. سپس از فر بیرون بیاورید.
- برای تاپینگ: خامه ترش، شکر و وانیل را با هم مخلوط کنید و هم بزنید. ترکیب خامه ترش را روی چیز کیک پخته شده بریزید. دوباره این مواد را بهمدت 10 دقیقه داخل فر قرار دهید. بعد از 10 دقیقه از فر دربیاورید و به مدت 15 دقیقه صبر کنید تا سرد شود. کراست باید به مدت 30 دقیقه بیشتر سرد شود. از تابه بردارید تا کاملاً سرد شود. برای سرد شدن کراست در این مرحله به 4 ساعت نیاز داریم. میتوانید از شب قبل پختن چیز کیک شب یلدا را شروع کنید.
- برای لعاب انار: در یک تابه آب انار رو بریزید تا بجوشد؛ زیر حرارت رو هم کم کنید تا آب انار بهآرامی بجوشد. تا زمانیکه آب انار به یک فنجان نرسد، در قابلمه رو نگذارید (حدود 12 تا 15 دقیقه). در یک ظرف جداگانه دیگه، شکر قهوهای و نشاسته ذرت رو باهم مخلوط کنید. حالا این ترکیب رو به آب انار اضافه کنید و اجازه دهید تا زمانی که حبابی شکل شود بپزد. دو دقیقه دیگر هم بزنید. سپس مواد را به یک ظرف متوسط انتقال دهید. در ظرف را بگذارید و اجازه دهید با دمای اتاق سرد شود. تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.
- وقتی آماده سرو شد، چیز کیک و لعاب انار رو 15 دقیقه قبل از سرو بردارید. کمی از سس انار را روی چیز کیک بریزید. برای تزئین هم میتوانید از دانههای انار استفاده کنید.
منبع: