شاید وقتی لیست مواد لازم ریحان پلو رو ببینید با خودتون فکر کنید که قصد دارید یه پاستا درست کنید. بله، این غذا با پلوهای دیگه فرق میکنه. برای تهیه این ریحان پلو به روغن زیتون، سیر، پیاز، ریحان خشک شده و تازه و گوجه نیاز داریم. خوب اینجا به جای پاستا از برنج استفاده میکنیم.
ریحان پلو با گوجهفرنگی
برای تهیه این پلوی خوشمزه به مواد زیر نیاز داریم:
- 1 و 2/1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 2 حبه سیر
- 2/1 پیاز قهوهای
- 1 و 4/1 قاشق چایخوری ریحان خشک شده
- 1 فنجان (180 گرم) برنج سفید
- 1 و 4/3 فنجان آب مرغ (یا آب سبزیجات)
- 2 و 2/1 قاشق غذاخوری خمیر گوجهفرنگی
- 4/3 قاشق چایخوری پاپریکا
- 1 قاشق چایخوری شکر
- 1 شاخه ریحان با برگ
- 3/1 فنجان ریحان خرد شده (ریز)
دستور تهیه
- در یک ظرف، روغن را با حرارت ملایم حرارت دهید. سیر و پیاز را هم اضافه کنید و دو الی سه دقیقه تفت دهید. ریحان را هم اضافه کنید و به مدت 20 ثانیه تفت دهید، فقط نگذارید بسوزد.
- همه مواد به جز ریحان را اضافه کنید. وقتی همه مواد خوب حل شدند، خمیر را هم اضافه کنید.
- شاخه ریحان را له کنید و سپس داخل مواد بریزید.
- در قابلمه را بگذارید تا مواد به آرامی بجوشد، زیر شعله را هم کم کنید و 15 دقیقه منتظر بمانید.
- ظرف را از روی حرارت بردارید و به مدت 10 دقیقه بگذارید مواد سرد شود.
- شاخه ریحان را از روی مواد بردارید. نمک غذا را تست کنید. نوش جان!
نکته مهم:
منظور از خمیر گوجه این است که گوجهها را خوب بپزید، سپس پوست و دانه آن را از بافت گوجه جدا کنید و دوباره بگذارید بپزد تا حالت سس مانندی به خود بگیرد. دلیل اینکه به جای رب گوجه از خمیر گوجه استفاده میکنیم این است که رب گوجه کنسروی باعث از بین رفتن طعم و بافت و ظاهر برنج میشود. اگر میخواهید ریحان پلوی خوشمزهای درست کنید، بهتر است از خمیر گوجه استفاده کنید.