مربای زنجبیل برای کسانی که سردشونه. زنجبیل از مفیدترین مواد غذایی برای روزهای زمستانی وسرده.
مربای هویج، مربای انجیر، مربای توت فرنگی، مربا به یک کیلو و مربای زرشک در پست های قبلی باهم درست کردیم بریم برای طرز تهیه مربا زنجبیل خوشمزه و جذاب
مواد لازم
زنجبیل تازه 200 گرم
شکر 200 گرم
آب یک و نیم لیوان
آبلیمو 1 ق غ ویاجوهرلیمو
گلاب ۲ق
۱.ابتدا پوست زنجبیل را بگیرید
۲.زنجبیل را به صوت خلالی یا نگینی خرد کنید یا با با پوست کن ورقه ای کنید ۳. زنجبیل های خرد شده را در آبجوش بمدت ۱۵ دقیقه بجوشانید پس از اینمدت آنرا آبکش کنید در صافی بریزید و آبسرد روی آن بگیرید .
۴. زنحبیل ها را دوباره در آبجوش بجوشانید
۵. این کار را ۴ تا ۵ بار تکرار کنید تا تلخی زنجبیل ها از بین برود.
(من سه بار جوشوندم شما هم بنا بذائقه تون و اینکه حتما تیست کنید تلخی نداشته باشه ) (دوستان لطفا لطفا*** بنا بذائقه تون بسنجید و زنجبیل رو بجوشونید اگر تندیش رو دوست دارید کمتر و اگر نه بیشتر) ویا اصلانجوشونید
۶.بعد از اینکه احساس کردید تلخی زنجبیل از بین رفته بزارین خنک بشه
۷.شکر و آب وزنجبیل وزعفران را درون قابلمه ای مناسب بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید و اجازه دهید تا شکر و آب به مدت چند دقیقه بجوشند ۸.بعد ازآن نیم ساعت زمان دهیدو اجازه دهید تا شهد مربا قوام آید
۹. در اواخر پخت مربا آبلیمووگلاب را به آن اضافه کنید و قابلمه را از روی حرارت گاز بردارید و در مکانی مناسب قرار دهید تا مربا سرد شود
سپس مربا را درون بطری شیشه ای مناسبی بریزید و در یخچال قرار دهید.
نکته ❤
من آب مرحله اول جوشیدن زنجبیل در آبجوش رو دور نمی ریزم و در پخت غذا استفاده میکنم وکاملا اختیاریه جوشوندنش اگه طعم تند تند میخای نجوشون
اگر شهد مرباتون زیاده میتونید در مرباهایی مثل مربای هویج از اون استفاده کنید
طعم شیرین و تلخ و عطر و طعمی که زنجبیل به هر غذا و یا نوشیدنی می دهد واقعا بینظیره و کاملا بستگی بذائقه فرد داره . زنجبیل ادویهای کاملا همهکاره است.
میتوان آن را به انواع دسر، وعدههای غذایی اصلی، پیش غذا و نوشیدنیها اضافه کرد. گاهی اوقات من برای آنکه طعم غذا متفاوت باشد
❤اگه مربا شل باشه کپک میزنه اگه زیادی غلیظ بشه شکرک میزنه
❤میتونید به جای شکر ازنبات ویاعسل ویا شیره انگور استفاده کنید