طرز تهیه خورش بامیه با رب انار خوشمزه و ساده با من همراه باشید
طرز تهیه خورش بامیه با رب انار
مواد لازم .
گوشت .۳۰۰گرم
بامیه .به اندازه دلخواه
رب گوجه.۱ق غ سرپر
پیاز .۱عدد
غوره .۱ق غ
نمک و فلفل و زردچوبه
طرز تهیه:
۱.ابتدا پیاز رو ریز خورد میگم با روغن و کمی زردچوبه تفتش میدیم
۲.گوشت خرد شده رو اضافه میکنیم و تفتش میدیم باید تفت دادن تا حدی که پیاز طلایی میشه و گوشت کمی سرخ میشه ادامه داشته باشه
۳.رب گوجه رو اضافه میکنیم و تفت میدهیم سپس آب اضافه میکنیم و میذاریم بپزه
۴.وقتی گوشت نیم پز شد بامیه رو اضافه میکنیم بامیه حدود ۲/۵ساعت نیاز داره تا یه لعاب خوب به خورشت بده
۵.نیم ساعت آخر غوره رو اضافه میکنیم
میدونیدکه الان دیگه فصل بامیه س
وای نگم ازطعم ترش تمرهندی وعطرسیروگوجه فرنگی چه میکنه باآدم😂😂فلفل تندویادم رفت تمام لبتومیسوزونه درعین حال گرمی لذتبخشی داره😋😋
حالابریم سراصل مطلب جونم براتون بگه اول برای پاک کردن بامیه سربامیه ها روتاحدی که سوراخ نشه بگیریدبعدبشورین.تالیزی بامیه موقع پخت درنیاداگه خواستین میتونیدکمی سرخشون کنیدکه من اینکارونمیکنم.گوشت خورشتی روبه اندازه موردنیازتون بایه پیازبزرگ تفت بدین سیررنده شده بازهم به انداره سلیقه تون روی گوشت ریخته تفت بدین زردچوبه پودرفلفل قرمزبریزیدکمی بهمراه گوشت تفت داده پوره چهارعددگوجه فرنگی ریخته تاآب گوجه خشک بشه وبه روغن بیفته یک قاشق غداخوری رب گوجه اگه میخواین قرمزتروترش ترباشه بریزدحالاآب ریخته وبزارین گوشت بپزه نیم ساعت آخرپخت بامی هاروبهمراه نمک خورش وسه قاشق شیره تمرهندی اضافه کنید.وقتی بامیه هاپخت وخورش جاافتادغداتون آماده س بابرنج وسبزی خوردن بزنین بربدن 😄😄نوش جانتون🌹🌹
✔مقداربامیه،ترشی خورش،تندی ونمک دست خودتونه🌹🌹
حتمااین خورشتوتوروزای گرم تابستون که فصل بامیه هست درست کنید.