اگه دوست دارید که خوشمزه ترین مربای انجیر عمرتون رو درست کنید با من همراه باش.
در پست های قبلی باهم مربای هویج، مربا به، مربای زرشک، مربای گیلاس، مربای زردک و مربا گل محمدی درست کردیم و حالا همراه ما باشید با خوشمزه ترین مربای انجیر که در عمرتون می تونید درست کنید.
مواد لازم:
انجیر یک کیلو
شکر نیم کیلو
آب یک پیمانه
گلاب یک قاشق غذاخوری
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
آب و شکر رو روی حرارت بگذارید و اجازه بدید شکر حل بشه و کمی جوش بخوره
انجیرهای شسته شده رو بهش اضافه کنید و اجازه بدید نیم ساعت با حرارت ملایم بپزه
پنج دقیقه آخر گلاب و آبلیمو رو اضافه کنید
و بعد از مصرفش لذت ببرید
مواد لازم
انجیر ۱ کیلو
شکر یک کیلو
گلاب یک قاشق غذاخوری
آبلیمو یک قاشق غذاخوری
ژلاتین یک قاشق غذاخوری
هل یک الی ۲ عدد
آب ۳لیوان
اول انجیر های که کمی سفت هستن و میتونن ظاهرشونو حفظ کنن برای مربا انتخاب کنید و بشورید و بعد دم شونو بچینید و با خلال دندون سوراخ کنید
بعد شکر و آب رو بگذارید ۱۰ دقیقه بجوشه تا کمی به قوام برسه بعد انجیر هارو به همراه هل داخل قابلمه بریزین و با در بسته روی حرارت ملایم بپزید بعد یک ساعت بهش آبلیمو و گلاب بزنید .
میتونین زعفرون دم کرده ام بزنید من نزدم چون دوست دارم طعم و عطر انجیر عوض نشه.
بعد یک ساعت به دلخواه پودر ژلاتین بن ماری شده بزنید و وقتی مربا خوب جا افتاد حدودا ۲ الی ۲ و نیم ساعت بعد حرارت و خاموش کنید و با در نیمه باز بگذارید خنک بشه تا شیره رو به خوش جذب کنه انجیر ها.
روی نصف استکان آب سرد یک قاشق ژلاتین بریزین روی حرارت کتری مدام هم بزنید تا کامل حل بشه بعد به مربا اضافه کنید.(بن ماری کردن ژلاتین)
طرز تهیه مربای انجیر - آموزش آشپزی با آپ کوک
اگر دوست دارید خوشمزه ترین مربای انجیر عمرتون رو به راحتی درست کنید با من همراه باشید با طرز تهیه گام به گام مربای انجیر خوشمزه
نوع: appetizer
سبک آشپزی: iranian
بازده دستورالعمل: 4 servings
کالری: 280
زمان آماده سازی: 30M
زمان پخت و پز: 60M
زمان کل: 90M
اجزاء دستورالعمل:
5