شویدپلو با سیبزمینی و خوراک مرغ و سبزیجات
خوراک مرغ:
سیر: ۵-۶ حبه
فلفلدلمه: ۱ عدد
سیر و فلفل رو ریز کنید، روی حرارت زیاد سرخ کنید و ۲ دقیقه بعد مرغ رو اضافه کنید.
مرغ: نیم کیلو
ادویه:
زیره: ۲ قاشق چایخوری (تازه آسیاب کنید)
زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری
فلفلسیاه
نمک
قارچ: ۲۰۰ گرم
بروکلی
اونهارو خرد کنید و به همراه آب لیمو تازه به مرغ اضافه کنید. مخلوط کنید و آب بریزید، روی حرارت کم اجازه بدید تا بپزه. (حدود ۹۰ دقیقه)
.
شویدپلو:
سیبزمینی رو به اندازه تاسهای بزرگ خرد کنید، به همراه فلفلسیاه، نمک، زردچوبه و یکم شوید خشک ۵ دقیقه روی حرارت زیاد تفت بدید و برنج شسته شده رو با شوید خشک (اندازه نصف برنج) اضافه کنید، آب بریزید و اجازه بدید تا بجوشه، وقتی جوشید کره روی اون بذارید و وقتی آب تبخیر شد حرارت رو کم کنید، در قابلمه رو ببندید تا دم بکشه.
نوش جونتون
یه پلو خوشمزه و فوری مجلسی براتون آوردم که هر چقدر از خوشمزگیش بگم کم گفتم
یعنی عاشق آهنگشم رسما میمیرم براش
موادلازم:
سینه یا ران مرغ
پیاز رنده شده
سیر رنده شده
زعفران دم کرده
برنج خیس خورده
نمک و فلفل سیاه زردچوبه
کره یا روغن مایع
شویدخشک
دستور کامل و مرحله به مرحله داخل فیلم هست با دقت ببینید همه نکاتشو گفتم فقط من اندازه مواد رو دیگه نگفتم شما میتونید به تعداد افردا خانواده کم زیاد کنید
قدیمی ترین و خوشمزه ترین خوراک مرغ
توی این ویدئو قراره باهم یکی از قدیمی ترین و لذیذترین روشهای پخت مرغ رو یاد بگیریم که حسابی سوپرایزت میکنه و میتونه خانواده رو باهاش غافلگیر کنی.پس با لایک همراهم باش
مواد اول لازم برای ۲نفر:
-ران مرغ ۲عدد متوسط(اگر پیدا کردی )
-پیاز متوسط ۲عدد
-زعفرون دم کرده ۳ق غذاخوری
-فلفل دلمه ای ۱عدد کوچک
-رب گوجه فرنگی ۲ق غذاخوری
-سیر ۵تا۶حبهبصورت سالم
-کره ۴۰گرم
-نمک-فلفل سیاه-زردچوبه پودر پاپریکا
-آبلیمو ۲ق غذاخوری
-برنج ۲پیمانه
-زعفران دم کرده ۲ق غ برای تهدیگ
-سیب زمینی برای تهدیگ ۱عدد
-کمی زردچوبه برای تهدیگ
-شوید خشک ۲ق غذاخوری
.
چندتا نکته مهم بگم:
-ران مرغ خیلی انتخاب بهتریه چون قراره یکساعت بپزه.
-مرغ رو نیم ساعت با زعفران بزار مرینت بشه.هیچی دیگه بهش نزن
-سیر باید بصورت حبه ای استفاده بشه ریز یا رنده نکنی.موقع خوردن دلیلشو میفهمی
-پیاز نباید تفت بخوره و پیاز داغ نباید درست کنی،باید فقط نرم بشه حتما رعایت کن
-یک لیوان آب یا کمتر دور مرغ بریزی کافیه چون پیاز رو سرخ نکردی و آب میندازه و در همین مخلوط حسابی میپزه و لذیذ میشه
-میتونی بعد از نیم ساعت مرغها رو برگردونی و سس مرغ رو همه جای قابلمه پخش کنی
-این غذا با شوید پلو معنا میگیره پس یادت نره استفاده کنی از شوید خشک یا تازه
حالا یه سوال مهم:
-بنظرت این مرغ چطوری خوشمزه تر میشه؟
همین پایین واسم بنویس