سلام دوستای عزیزم من اومدم با دستور بلانچ کردن قارچ که یه روش مطمئن برای نگهداری سبزیجات در فریزر هست که کیفیتشون حفظ بشه😊🥰
در پست قبلی باهم بلانچ کردن سبزیجات رو باهم داشتیم.
✅مواد لازم:
💓قارچ ۱۰ عدد
💓نمک یک قاشق غذاخوری
💓آبلیمو دو قاشق غذاخوری
✅طرز تهیه:
💓قارچ ها رو پنج دقیقه با نمک و آب سرد خیس میکنیم و بعد آبکشی میکنیم
💓آب داغ یا مایع ضدعفونی کننده بافت قارچ رو خراب میکنه و قارچ نرم میشه
💓قارچ ها رو اسلایس میکنیم
💓به آب در حال جوش نمک و آبلیمو اضافه میکنیم
💓قارچ ها رو به مدت ۳ دقیقه میجوشانیم
و آبکش میکنیم و سه دقیقه داخل ظرف یخ قرار میدیم
و به این صورت قارچ ها بلانچ شدن و آماده بسته بندی هستن و به مدت ۶ تا ۱۲ ماه میتونید داخل فریزر نگهداری کنید 🤩🤩💓
مان کیفیت خودشونو از دست ندن و به راحتی بتونیم اونارو به مدت طولانی و بدون از دست دادن رنگ و تازگیشون نگه داریم 👍
⭕واسه بلانچ کردن قارچ اول ویدیو رو کامل ببینید و به تایم هایی که گفتم خیلی دقت کنید چون تو نتیجه ی کار خیلی تاثیر داره .
⭕حتما توی آب جوش نمک و آبلیمو بریزین .
⭕حتما از قارچ های تازه و با کیفیت استفاده کنید .
⭕حتما ۵ دقیقه در آب جوش و ۳ دقیقه در آب یخ نگهشون دارین .
⭕توی آب یخ ، به قدری یخ بریزین که وقتی قارچ های داغ رو داخلش میرین ، یخ آب نشه .