یک بشقاب کلاسیک پارچه ای ایرانی با قصاب ، برنج تزئین شده زعفران که دارای مواد گیلاس ترش است. به طور سنتی آشپزهای ایرانی درب پارچه را برای جذب بخار و ایجاد یک لایه واضح در کف برنج (به نام تدیگ) می پوشانند. در این دستور العمل ، برنج ها به اندازه کافی بخار می شوند تا پخت و پز را تمام کنند و بدون ترد شدن کرک شوند.طرز تهیه آلبالو پلو
صرفه جویی
پین
چاپ
بیشتر
گالری
آلبالو پولو آنا کوول
میکل وانگ
خلاصه دستور العمل
دبستان:
15 دقیقه
جمع:
50 دقیقه
بازده:
6 تا 8 خدمت می کند
طرز تهیه آلبالو پلو
2 فنجان برنج باسماتی
نمک کوثر
گلدان بزرگ زعفران (حدود 1/4 قاشق چای خوری)
1 قاشق غذاخوری آب مقطر-گرم (160 تا 180 درجه)
4 قاشق غذاخوری کره بدون روغن
1 لیوان ترش آلبالو ، در یک الک شبکه ریز تخلیه شده است
لیست ها لیست دستورالعمل ها
مرحله 1
برنج را در گلدان بزرگی از آب نمکی که دوست دارید پاستا بپزید ، جوشانده می شود تا زمانی که فقط با مقداری نیش در مرکز ، 7 تا 9 دقیقه آن را بپزید. در یک الک شبکه ریز تخلیه کنید ، سپس با آب خنک بشویید. دوباره تخلیه کنید در یک کاسه کوچک ، زعفران تند را در آب داغ تا زمانی که مایع نارنجی روشن شود ، 5 دقیقه است.
گام 2
2 قاشق غذاخوری کره را در یک قابلمه بیش از حرارت متوسط ذوب کنید. یک سوم برنج پخته شده را اضافه کنید ، آن را در لایه ای یکدست به لبه های تابه پخش کنید. نیمی از مواد مغذی را روی برنج بریزید ، سپس 4 سوراخ از طریق برنج را با ته قاشق چوبی بریزید. 1 قاشق غذاخوری کره را به قطعات کوچک خرد کنید. روی سوراخ ها قرار دهید نیمی از برنج باقیمانده را در بالا قاشق ، و پس از آن باقی مانده مواد نگهدارنده. 4 سوراخ دیگر را ببندید و هر کدام را با 1 قاشق غذاخوری کره باقی مانده ، خرد کرده و به قطعات کوچک بریزید. مخلوط زعفران را درون برنج باقیمانده هم بزنید. به عنوان لایه نهایی به گلدان اضافه کنید. درب را با یک حوله آشپزخانه تمیز و گلدان پوشش بپیچانید. 25 تا 30 دقیقه حرارت دهید تا حرارت کم شود و بپزید. با چنگال پر شده و فصل را با نمک بزنید. خدمت.
یادداشتهای کوک
برای این ظرف از یک قابلمه بزرگ با یک درب محکم استفاده کنید.