اگر دوست دارید که خوشمزه ترین ژامبون مرغ خانگی خوشمزه درست کنید با من همراه باشید.
پانصد گرم مرغ از پوست و استخوان و چربی جدا کنید
ترجیحا سینه مرغ باشه
مرع به قطعات کوچیک تقسیم کنید
و با هر وسیله ای که دارید میکس کنید غذا ساز عالیه
اگر چرخ گوشت میزنید دو بار مرغ چرخ کنید
مولینکس هم خوبه منتها کم کم و با حجم کم میکس کنید
مرغ باید حالت خمیری صاف و یکدست بشه
ادویه هایی که براتون می نویسم حتما بریزید خیلی مهمه
فلفل سیاه ، فلفل قرمز ، آویشن ،زنجبیل ، زیره ، هل جوز هندی ، ادویه کاری ، کمی دارچین و نمک و پودر سیر و پودر پیاز میزان ادویه بسته به خودتون داره اگر تند میپسندید میزان ادویه و فلفل بیشتر بریزید
نمک یادتون نره
سه تا چهار حبه سیر ، دو قاشق روغن ، یکعدد زرده تخم مرغ و یک قاشق آرد ذرت
همه این موارد عین فیلم بریزید تو غذا ساز و دوباره روشنش کنید تا همه مواد به خورد خمیر بره
حالا مواد بریزید داخل یه طرف گود دستتون چرب کنید
یه مقدار هویج پخته نگینی و یه مقدار خلال پسته و در صورت دلخواه مقداری قارچ خرد شده بهش اضافه کنید و حسابی ورز بدید
مواد بریزید داخل غلاف کالباس
اگر غلاف نداشتید داخل کیسه فریزر و یا سلیفون یا فویل بپیچید
نکته مهم این که باید مواد کاملا در حین ریختن داخل غلاف فشرده کنید و مدام هواگیری کنید تا خوب منسجم بشه
ودر آخر یه طرف رو با نخ محکم ببندید
وبا دستتون کاور کالباس تاب بدید و چند بار و بعد طرف دیگر هم ببندید و تمام
یه ظرف آبجوش بذارید و کاور کالباس بذارید داخل آبکش استیل و بعد بدارید روی ظرف درش هم ببندید به مدت چهل دقیقه تا یکساعت تا بپزه
🛑 غلاف همنجور بدون اینکه باز کنید بذارید تو یخچال یه روز بمونه بعد